-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Ne kadar kısa
Reklam arası kadar.
Reklamlar bitti sanıyorsun, yeniden başlıyor ya, işte öyle.
-
Hala büyümeden bahsedenler var hemde ekonomi kanallarında.İnsan gerçekten hayret ediyor.
Son düzenleme : deepblue35; 03-04-2020 saat: 11:27.
-
-
2020 için 6.55 için üstü imkansız diyenleri bekliyoruz efem..
Hani hep dolarları tepede satıp en dipten vakvağa girip de bu işin çok kolay olduğunu videosunda da açıklayan tipleri.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Usdtry 6.6915
Sizin öngörülerinize güveniyorum. Belli ki bu konuda kafa yoruyorsunuz. Dolardan ziyade sanki artık euro daha verimli olabilir mi ? bu konuda ki görüşünüzü merak ediyorum.
-

Originally Posted by
ressam
Sizin öngörülerinize güveniyorum. Belli ki bu konuda kafa yoruyorsunuz. Dolardan ziyade sanki artık euro daha verimli olabilir mi ? bu konuda ki görüşünüzü merak ediyorum.
Kafa yorduğum falan yok, sadece grafiklere bakıp fikir yürütmeye çalışıyorum. Teknik Analiz yani.
Ama öylesine garip günlerdeyiz ki, ne Teknik Analiz çalışıyor ne de öngörü.
Hatta öyle günlerdeyiz ki; "Teknik Analiz yapmak bu virüse karşı en iyi ilaçtır "dese bir bilim insanı, herkes TA'cı olmazsa ben neyim. 
O derece yani.
-

Originally Posted by
ressam

Originally Posted by
DeliKAN
Kafa yorduğum falan yok, sadece grafiklere bakıp fikir yürütmeye çalışıyorum. Teknik Analiz yani.
Ama öylesine garip günlerdeyiz ki, ne Teknik Analiz çalışıyor ne de öngörü.
Hatta öyle günlerdeyiz ki; "
Teknik Analiz yapmak bu virüse karşı en iyi ilaçtır "dese bir bilim insanı, herkes TA'cı olmazsa ben neyim.
O derece yani.
Anladım. lakin euro ne olacak ? Bu paraya teknik işlemiyor mu ?
-
Bu arada, EUR'dan ziyade EUR/USD'ye bakarım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri