Kim aþý bulursa bulsun bizim ruhban sýnýfý kýsýr ediyor diye kullanmayacak.
Kim aþý bulursa bulsun bizim ruhban sýnýfý kýsýr ediyor diye kullanmayacak.
Çin aslýnda bir yandan olaðan dýþý / üstü yani
Bir gayret sarfediyor
En son sýrf bizim için bir açýklama da yaptý
Ne dedi Türkler yaðlý dana ve koyun etini bir süre çok tüketmesinler
Yani solunumla alsanda bunu içeri bünyeye
Bir karaciðer baðlantýsi var demekki
Yani hayvansal yað iyi gelmiyor bu virüse demekki
Buna süt yoðurt peynir yaðý da dahil olmalý
Sadece fikir yürütüyorum ama o uyaridan bunu çýkarýmladým
Saçlarda kepek olmasý ölümcül deðildir. Ýnsandan insana da bulaþýr. Önemsizdir.
Ama siz kepek çok hýzlý bulaþýyor diye ; seyahatleri, fabrikalarý, sosyal hayatý durdurur , sýnýrlarý kapatýrsanýz; kepek artýk ciddi bir sorundur .
Virüsün ne olduðundan çok nasýl kullanýlacaðýna yoðunlaþmak lazým. An itibariyle tüm dünya siyasiyetinde çok güzel kullanýlýyor bence çünkü dünyanýn bütün sorunlarý sümen altýna itildi, siyasetçilerin sýrtýndan büyük bir yük kalktý. Mesela Esad sabah akþam þükür namazý kýlýyordur.
ekþi de 450 AVM iflas etmek üzere diye sayfa açýlmýþ, bu beni çok üzdü kýþýn ýsýnmak yazýn serinlemek için kullanýyordum,birde 4 mevsim bedava çiþ için,hani avm ler doluydu
Alýn size komplo teorileri; sýcak sýcak fýrýndan yeni çýktý, ekþi mayayla yaptým.
Þu süreçte istediðiniz insaný öldürebilirsiniz, bahane hazýr.
Ýstediðiniz toplumda anarþi oluþturabilirsiniz.
Hastalýk taþýyan insanlarý hedef ülkeye girdirip ye iç gez diyebilirsiniz.
Çatýþma içerisindeki ordulara hastalýðý bulaþtýrmanýz da çok iþe yarar.
Kiþisel hak ve özgürlükleri dilediðinizce sýnýrlayabilirsiniz.
Birçok anlaþmayý askýya alabilirsiniz.
Uzar da uzar. .. Operasyonun hedef ülkesi belli olmamakla beraber her zaman madur olan halk olacaktýr.
Dolarlarýnýz, altýnlarýnýzdan önce mutfaðýnýzý güvenceye alýn.
"Komplo teorilerini sevmem" ile baþlayýp, komplo teorisinden baþka hiçbir þey anlatmayan bir yazý okudum. Bunu yazan kiþinin prof düzeyinde bir doktor olmasý da ayrýca kötü olmuþ. Sokaktaki herhangi bir adamdan hiç farký kalmamýþ. 40 yýl sonrasý için plan yapýp, toplumlarýný koruyan devletlerden bahsedip komplo teorisi üretiyorlar. Bunu yapanlar da þansa yaþamaya alýþtýrýlmýþ, akýldan ve bilimden uzak düþünme yöntemleriyle hala deneme yanýlma yöntemiyle politik doðrulara ulaþmaya çalýþan bir toplumun üyesi.
Þu anda bu salgýnda dünyada 65 yaþ altý en yüksek ölüm oranýna sahibiz; bu veriyi gerçek ölüm sayýlarýnýn paylaþýlmadýðý ihtimalini de katarak deðerlendirin. Hala sokaða çýkma yasaðý ilan edilmedi. Bilim kurulu toplanýp karar alýyor, sonra diplomasýz biri o kararlarýn uygulanýp uygulanmayacaðýna karar veriyor. Evet dostum, üç aya kalmaz salgýn biter(!)
Bovespa % 7
Alman DAX % 5.65 yukarda.
Burada felaket seneryosu yazanlar, eminim bu adamlardan daha bilgili. (!)
Yer Ýmleri