-

Originally Posted by
dimitris
Haha hahha
Beleşe mi getiriyorlar? Hiçbir şey beleş değildir. Her şeyin ödemesi bir zamanlar yapılmıştır yahut yapılacaktır.
ABD dolari haric
Hickimse ABD dolarina dokunamaz. Butun dunya Amerikaya tapar
Ben haric
-

Originally Posted by
dimitris
Ama iyi geçin seni evden atmasın.
Yatak odasindan atildim zaten (fazla nargile cekiyormusum, ama benim haberim yok).
Gece benim yanimda yatiyor.
Iyi ki das..ksiz, yoksa kesin evden atardi
-

Originally Posted by
dimitris
Yok , evimizde televizyon da yok zaten .
Sadece haber değil Ana medya Tv kanallarında da çıkmak için .
Yani tüm tvler Show star ATV kanal d fox gibiler de yani
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
samreit
Yatak odasindan atildim zaten (fazla nargile cekiyormusum, ama benim haberim yok).
Gece benim yanimda yatiyor.
Iyi ki das..ksiz, yoksa kesin evden atardi

Hahhah hahha tikkatli olmak lazım.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Sadece haber değil Ana medya Tv kanallarında da çıkmak için .
Yani tüm tvler Show star ATV kanal d fox gibiler de yani
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha anladım. Haber saati 7 o halde. Muhalif tayfaya haber yaptırmamak için diyorsunuz. O kadar da olsun artık yav
-

Originally Posted by
kitapci34
bilemedim bilemem de söylemlere dikkat etmek lazım
''müslüman müslümanlığını kulaklıkla müzik dinler gibi yaşamalıdır'' der mustafa öztürk
ben ona katılmıyorum.
Herkes kendine müslüman, 1400 sene oncede boyle idi şimdide boyle...En basitinden 1400 sene once kolelerinizi azat edin denmiş azad eden olmamış, malınızın 40 da birini verin demiş veren olmamıs..arap ulkelerine gidin sınıf ayrımının ne boyutta oldugunu gorursunuz herkes beyaz entari giymiyor oralarda..45 derece sıcakda ogle gunesinde çalıstırırlar adamı
-

Originally Posted by
dimitris
Ha anladım. Haber saati 7 o halde. Muhalif tayfaya haber yaptırmamak için diyorsunuz. O kadar da olsun artık yav

dizi varken seyretmezler diye [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
eksina
Herkes kendine müslüman, 1400 sene oncede boyle idi şimdide boyle...En basitinden 1400 sene once kolelerinizi azat edin denmiş azad eden olmamış, malınızın 40 da birini verin demiş veren olmamıs..arap ulkelerine gidin sınıf ayrımının ne boyutta oldugunu gorursunuz herkes beyaz entari giymiyor oralarda..45 derece sıcakda ogle gunesinde çalıstırırlar adamı
Samreit bana bir film tavsiye etmişti. Adı Equilibrium. İnsanın vahşiliğini duygulara bağlayıp yok etmeye çalışan bir sistem .
Herneyse insan vahşidir, bencildir, paraya, güce tapar. Bu , ne bir ırka ne bir dine has bir durum. Bu bizim tabiatımızda var . Ve hiçbir zaman da yok olmayacak. Haz kaynaklarına ulaşmak için kırmayacağımız kural yok .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri