hiç düzeltme de yapmadan uçuyor maþallah Euro da öyle. Satamýyorum düþmeyecek gibi çünkü. CDS 600 altýna düþmüyor. parateknik, Osman Altýntaþ vb. hepsi yanýldý. Dolar düþecek dediler ama düþmüyor.
hiç düzeltme de yapmadan uçuyor maþallah Euro da öyle. Satamýyorum düþmeyecek gibi çünkü. CDS 600 altýna düþmüyor. parateknik, Osman Altýntaþ vb. hepsi yanýldý. Dolar düþecek dediler ama düþmüyor.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
6.79 dan satýp 6.71 den aldým.bana kalan 3 un 1 i. Spot trade çok sakat.haksiz rekabet gibi.ytd.
17 martta yazýlmýþ.
Azap, "3-4 hafta içerisinde vaka sayýsýnýn 5 bin civarýnda olmasýný bekliyoruz. Ama bu çok kritik sayý 30 bin bile olabilir,
Bile noktasý geçtik.
Þu anda zirvede bile olsak 50-60 bin vaka demek. Yolun nasýl gideceðini neden kimse söylemiyor. Tam tersi rakamlar her geçen gün normalleþiyor. Zira salgýndan insan kavramýný çýkarttýlar. Çevremizden duyduðumuz kadarýyla hikayeleri bilebiliyoruz. Ne yarým kalan hayatlardan haberimiz var. Ne de yaþanan trajedilerden. Gidiþatý beðenmiyorum. Hastalýðýn kanýksanmasýný ve sýradanlaþmasý hoþuma gitmiyor.
https://m.karar.com/bilim-kurulu-uye...iyoruz-1550044
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
saat 5 ten sonra borsa neden düþtü birden
bu ölü rakamý 69-70 gibi tam yatay giden baþka bir ülke yok, ilginç iran bile ayný nufüs ve yaþ yapýsýna sahip 100 lerin altýna nadir düþebiliyordu. Ýtalya vs zaten 600 düþük sayýlýyor.Burada anormal olan bir durum var ama ne, çözebiliriz belki bi kaç yýl sonra.
Yer Ýmleri