-

Originally Posted by
eksina
kulislerde haftasonları sokaga cıkma yasagı yapılabılır dıye dedıkodular var. hafta sonu buyuk planlar yapmayın
Saat 3 gibi başkan başkan konuşacak diye haber düşerse bir ihtimal şu anda öyle birşey gelmedi bana daha .
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
-

Originally Posted by
reha kaya
Turizmin tuzu kuru, batmazlarsa AMK.
O fiyatlar üzerinden devletten yardım mı isteyecekler acaba ? Hangi akla hizmet bu paraları istiyorlar.
-

Originally Posted by
dimitris
O fiyatlar üzerinden devletten yardım mı isteyecekler acaba ? Hangi akla hizmet bu paraları istiyorlar.
Bir önceki mesajinda yazmis hangi hizmet ile istediklerini
-
Konu biraz turizme kaydı
Jollyden aldığım 12 bin tl lik iptal sigortalı tatili iptal etmiyorlar ve hediye çeki vermeye çalışıyorlar zorla. O da 2020 içi kullanımlık
Ets vb iptallerin bedelini direk yatırdı ancak jolly kimsenin tatilini iptal etmiyor. Şikayetvar a da bakabilirsiniz..
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
-

Originally Posted by
Sugosu82
Konu biraz turizme kaydı
Jollyden aldığım 12 bin tl lik iptal sigortalı tatili iptal etmiyorlar ve hediye çeki vermeye çalışıyorlar zorla. O da 2020 içi kullanımlık
Ets vb iptallerin bedelini direk yatırdı ancak jolly kimsenin tatilini iptal etmiyor. Şikayetvar a da bakabilirsiniz..
bence sizi sigorta etmediler o yuzden yan ciziyorlar
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Saat 3 gibi başkan başkan konuşacak diye haber düşerse bir ihtimal şu anda öyle birşey gelmedi bana daha .
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Sonucta dedikodu bakalım yarın ne olacak. bu dedıkodularda bakanlıkta gecen dedıkodular
-

Originally Posted by
Sugosu82
Konu biraz turizme kaydı
Meblağ yüksek olduğu için tüketici mahkemesi olmalı,ne demek hediye çeki falan,çocuk mu kandırıyor bunlar...
-

Originally Posted by
Sugosu82
Konu biraz turizme kaydı
Sıgoryalı ise mahkemeye verin.yuksek sezon yerine Kasım’da tatıle mi gönderecekler.yada HD konsept degısecek aynı hizmeti alamıvaksınız...Instagramda oteller hala satış için reklamdalar.Parayı topluyorlar sonra mücbir sebep diye iade etmeyecekler...Aman dıkkat....bu sene 1000 liralık kişi bası fiyatlar 400 e iner.tekabet fazla olacağından son dakikayı bekleyin bnce eski bir truzimci olarak...ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri