En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Maalesef ,tabi rakamlar ellerinde,pandemi için gelecek simülasyonlar önlerine gidiyor,aslýnda devlet biliyor ve hazýrlýk yapýyor,o yüzden bu karantina inadýný anlýyamýyorum,belli bir þey iþte yangýn baþladý,acilen söndürme için gerekenlerin yapýlmasý lazým.Sahra hastanesinden önce acil çok sýký bir karantina lazým benim aklýma göre.Yahu bu kadar ülke mecbur kaldý yaptý,bizim halkýn durumu malum,baþka bir yol var mý ki direniliyor ,çözemiyorum cidden.
Peki italyandan gelen virüsle, iran ve suriye üzerinden gelen virüs farklý olabilir mi ?. Korona mutasyonu gibi. Böyle bir iddaada okumuþtum. Bu nedenle avrupa temaslý yerlerle iran temaslý yerlerde farklý þiddet yaþanabilir mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Sanmýyorum sn egeli.Bu virus mutasyonu falan biraz yanlýþ anlaþýlýyor.Farklý bir yapýya dönen virüsün tüm doðasý deðiþir.Enfektivitesi prodromu,bulgularý,öldürücülüðü falan hepsi deðiþir.Ben bakýyorum tüm dünyada ayný bulgularla ayný seyirde bir hastalýk yaþanýyor,benim aklýma göre tek bir virüs tipi var.
Þimdi gazeteden Soylu'nun açýklamasýný bir daha okudum.
Hafta sonu sokaða çýkma yasaðýnýn sorumluluðu þahsýma ait demiþ.![]()
Yer Ýmleri