-

Originally Posted by
ressam
Sn. delikan sizi tebrik ediyorum. Lakin temkinli olmanızı '' Ben, ben, ben de ben '' haline dönüşmemenizi dilerim. Aslında dün ben komple çıkmıştım ve yazmıştım buraya, Kraliçenin tebası olmuştum. Sizde kraliçe dul diye yazınca , bu sabah onuda boşadım. Şimdi eğlenilecek değil evlenilecek kız arıyorum

))
Kraliçeyle mi eğlendin?
Böööö...
-

Originally Posted by
DeliKAN
An itibariyle grafiğimiz.

Grafik için elinize sağlık bu grafiği ters çevirip dalgalı deniz de deniz feneri arayan miço gibi hissediyorum kendimi...kaptan güverteden denizi çarşaf gibi görüyor olsa da ben can yeleğimi giydim...
-
-
Yükselen kanalın bir altına sarktığı için ( 6,88 altına indi ) eğer 6,88 üzeri kapatamazsa ilk durağı 6,60 lar olabilir diyor uzmanlar. Ama ben şahsen artık 6,60 ta iki gece otel kirası ödemezse takılmam. yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
jmk99
Kraliçeyle mi eğlendin?
Böööö...
Yeni sazanı yakaladık. Akşam reha beyin mezesi yaparız.
)))
-
Bu gün kapanışta o kanalın içine girip orada kalamazsa, o kanalın içine artık girmesi mümkün değil.
Bir gün dolar 7.20 olsa da o kanalın içinde olmayacak. Çünkü kanal her gün 5 kuruşluk marjla yükseliyor.
Daha iddialı olmam gerekirse, bir daha sonsuza kadar o kanalın içine giremeyecek.
-
Gerçekten verdiğiniz grafik yorum çok yararlı oldu, elinize sağlık. Bora bey kötü biri değildi, en azından benim bildiğim kadarıyla. Farklılıkları, anlık yükselmeleri kabullenmek iyidir. Siz de çok takılmayın bence.

Originally Posted by
DeliKAN
O kadar grafik falan şey ediyorum, yorum yapıyorum, şaka yapıyorum, siz bi şey yapmıyorsunuz.
Bari bi kere eline falan sağlık deyin yahu.
Vala bak, gederem haa..
Ben gedersem, bORA geri gelir, hepinizin qORA'sına bURA'sına küfreder haa.

-

Originally Posted by
ressam
Yeni sazanı yakaladık. Akşam reha beyin mezesi yaparız.

)))
Eyvah eyvah, benden başka sazan varsa, benden başka deli de vardır bu topikte.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri