Sn garip yolcu,investing falan benim için ters indukatördür,orada spek çok manuplasyon yapabiliyor,bir ton algı mesajı olabiliyor,eğer kağıt sürekli aynı adamlarca kötüleniyorsa almak zamanı geldi diye alarme oluyorum.Burası farklı burada işi bilen bir şeyler öğrenebildiğim benden bilgili insanlar oluyor.Ben de düşüncelerimi bol bol yazıyorum ki birileri gerektiğinde beni uyarsın yok o iş senin bildiğin gibi değil aslı şu şekil desin istiyorum))))Yoksa forumlarda yazılanlara dayanarak sadece burdaki bilgilerle borsacı olmak bence finansal intihar,elbet her yatırımcı kendi analizini kendi yapacak.Sizin gibi insanlar daha çok yazmalı,bilgi alışverişi dertleşme muhabbet ne amaçla olursa olsun yazıların çoğalması bence iyidir.

))))Yoksa forumlarda yazılanlara dayanarak sadece burdaki bilgilerle borsacı olmak bence finansal intihar,elbet her yatırımcı kendi analizini kendi yapacak.Sizin gibi insanlar daha çok yazmalı,bilgi alışverişi dertleşme muhabbet ne amaçla olursa olsun yazıların çoğalması bence iyidir.
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri