Güzel günler göreceðiz bakalým güneþ li günler.bolbol.kesnlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel günler göreceðiz bakalým güneþ li günler.bolbol.kesnlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eþleþme fiyatýmýz 427.000 lot ile 2.60
Bur ******** spek davulda sende tokmakta..operasyonda bitti.. sýk þimdi posamýz çýkana kadar..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ruçhan alýp bedellýye katýlýp ana hýsse cevirdiler ana hisseyi sattýlar aradaký marjdan kar yaptýlar.
phýllýp ve a1 capýtal tahtayý bitirdi. tabi rüçhaný ucuz satanlarda belký ne yaptýgýnýn farkýnda degýl ama býrýlerý guzel para kazandý.
bugun ruçhan kapanýyor ana hýsse üzerindeký baskýda kalkacaktýr yakýn zamanda tavan beklýyorum
A1'in *** etmediði bedelli görmedim.
ihlasta da katmerde de ayný þeyi yaptýlar. Katmerde kendim bedelliye katýldýðým için olanlarý anlayýnca zarar etmeden paramý kurtardým. O yüzden kilere bulaþmadým. Ayný þeyi burada da yapmýþlar.
Þimdi karfuru topluyor onun bunun çocuklarý. Çýkýp þunlarýn eline verecek bir babayiðitte yok piyasada. Yazýk gerçekten.
bugünkü kýymetli rüçhan satan karedþleriimiz sayesinde yarýn 3 milyon lot philip 1.2 milyon a1 ve 500 bin lot gedik 2.31 den seans baþý satmaya çalýþýrlar.bir de birbirlerine düþerlerse 2.30 larýn altýnýdsa görürüz.
Yer Ýmleri