Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
0,00 0% 0,00₺ 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 293/693 ÝlkÝlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 5539 madde; 2,337 - 2,344 arasý.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Þ.

Altýn ve gümüþ olayýný aylarca araþtýrdým,yabancý videolar falan seyrettim,gavurlar neler neler yazmýþlar altýnda bayraklar flamalar gümüþte çanak kulpu falan bir sürü analiz.Yahu altýn iki yýldýr yatay ben bile bayrak flama iþini görüyorum 1200 den 2100 e bayrak direðini dikmiþ iki yýldýr flama yapýyor deniyor.Yahu þekle bakýyorum tamam adamlar haklý ama sonuç ne ,sonuçta çok sýkýþtý ya aþaðý kýracak ya yukarý ,durum FED in faiz kararýna baðlý diyorlar ,e bu analizin bana ne faydasý oldu 5 yaþýndaki çocuk da bunu bana derdi))))))))) Aþaðýlamak için yazmýyorum altýnda gümüþte çok kafa patlattým çok video seyrettim de kýzgýnlýðýmdan yazýyorum,aslýnda olayýn dinamiði ne suyun baþýndakiler kaðýt altýný gümüþü istediði an istediði fiyattan istediði kadar satýp fiyatý baskýlýyorlar,bunda teknik falan olur mu.Alýn iþte bu kaðýtda da dalton kardeþler belli ki uzun süredir konulu film çeviriyorlar bunda tenik falan aramak çok iyi niyet olmuyor mu.

Ha temel aramak mantýklý mý derseniz valla þimdiye kadar onun da faydasýný görmedik o ayrý konu,aldýk bir kere bilanço ve sonrasý gene deðerlendireceðiz olayý)))))))))

3. Ben temel analizi negatif olan bir hissede trade bile etmem, bir þekilde stoplarýn çalýþmadýðý bir düþüþe yakalanmam halinde en azýndan ederi olan bir hissede olayým derim. Orada sýkýntý yok ancak teknik analiz zararda ýsrar etmemek için bir seviye belirlemek için faydalýdýr. En azýndan ortalamalarý takip etmek bir zarar ettirmez. Amacým polemik yaratmak deðil daha önce de yazdým her yönteme saygýlýyým, haddimi aþmak istemem sadece acemi borsacýlar için paylaþým yaptým dedim. -Abesle iþtigal- sözü bana ait deðil, bu ifade teknik analize vurgu yapmak isteyen arkadaþýmýzýn bir ifadesi onun da kötü niyetle bu ifadeyi yazdýðýný sanmam. Biraz daha hoþgörülü olmamýzýn hepimize faydasý olur. Gerilmeyelim para kazanýlýr neticede.. bilançosu batýk vs bir hisse deðil KLGYO bu tuzaklarý kuranlarýn da para kazanmalarý gereken gün gelecek ve o gün geldiðinde zararlar çýkacak. Ama ortalamalarýn altýnda kaldýkça ben vagonda kaçak bir yolcu gibi davranýrým, bir inerim bir binerim. Hisseyi sürekli taþýyan arkadaþlara da saygý duyarým, herkesin tarzý farklýdýr. YTD.

Aslan kendini tuzaklardan koruyamaz ve tilki ise kendini kurtlara karþý savunamaz. Öyleyse kiþi kendini tuzaklardan koruyacak bir tilki ve kurtlarý korkutacak bir aslan olmalýdýr. Machiavelli

4.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Burada iþlem yapan ...,hissedar,... gibi forumdaþlar hep temele dayalý analizler yazdýlar ,kaðýdýn deðeri þu olmalý bilanço þu gelirse aslýnda þirket þu kadar eder falan diye yazdýlar,hiç þurayý kýrarsa þu olur burayý kýrarsa bu olur þeklinde tekniðe dayalý analiz ben okumadým.
    Benim dediðim þudur hocam. Bakýn siz de ne güzel ifade etmiþsiniz; benim yazdýklarýmýn, yaptýðým analizlerin ayný donelerle eleþtirilmesine her zaman açýðým. Ben burada hissenin temel verilerini konuþurken baþka birisi oluþan fiyatýn hesabýný bana sormamalý. Vicdanen sormamalý yaw.

Yarýn ya da Salý günü bilanço açýklanacak. Yazdýklarýmýn da sonuna kadar arkasýndayým...

-

Bu tahtada ben kullanmadým ama kullanan arkadaþlarým oldu. Gayet tutarlý algoritmalara 15 günde 80 defa stoploss yaptýran bir grafikte teknik analiz yaparým diyeni alnýndan öperim. Buyursun yapsýn...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

5. Sn.Tahminci, Takas analizi ile ilgili olarakta size katýlýyorum.Þahsen bende buna fazla önem vermiyorum .Çünkü nasýl görmemizi istiyorlarsa daðýlým ve takaslarý öyle gösterebiliyorlar. Ama bütün yatýrýmcýlar bunu maalesef çok önemsiyor.

Adam 1 gün önce aldýðý milyon yada milyonlarca lotu , gözünü kýrkmadan ertesi gün hemde seans baþýndan itibaren zararýna vermeye baþlýyor. Hatta bunu ayný seans içinde de yapýyor. Aslýnda zararýna vermiyor, hisseleri transfer ediyor düþük fiyattan taþeronluk yapýyor.Tahtayý izleyen yatýrýmcýlarda bunu görünce onlarda veriyor düþük fiyattan . Ve mallar düþükten toplanmýþ oluyor. Bu ve buna benzer bir sürü oyun vardýr yapýlan.
    Ama farklý fiyatlar dikkatimi çektiði için ,bir yerde görüþülsün diye Matrikste gördüðüm rakamlarý burda verdim.

Diðer konularla ilgilide, doðru yanlýþ her neyse görüþlerimi belirttim.
    Arkadaþlar bunlarý iyi veya kötü olarak deðerlendirebilirler.
    Kendi tasarruflarýdýr.

Bir baþka tahtada görüþmek dileðiyle saygýlar.

Alýntý Originally Posted by tahminci Yazýyý Oku
    Sn. Yarasa, sizin de belirttiðiniz üzere teknik analiz dostumuzdur düþmanýmýz deðil, genelde yanýlmaz. Ortalamalarý bekleyemeyecek kadar sabýrsýz olanlar için mum analizi var ancak bu hissede hep terste býrakmýþ.

Takas analizine hiç güvenmem genelde yanýltmak için kullanýlýr, orada görülen ortalamalarýn vs bir anlamý olduðunu düþünmüyorum hele KLGYO tahtasýnda çöp kadar deðeri yok benim için. A1 CAPITAL taþeron iþi yapýyor bir çok hissede akýl ve mantýk dýþý alým satýmlarýna þahit oluyoruz ve þahsým adýna hiç saygým olmayan bir aracý kurumdur, bu tahtada da olmasýna nedense hiç þaþýrmadým. Günde 50 milyon lotu normalde yüzde 10 marjýn olduðu bir borsada hisseleri tabandan dahi verseniz satmanýz kolay deðildir, demek ki bunun karþýda ayarlý bir alýcýsý var. Tabana kadar veriyor gösterirken baþka yerden ayný lotlarý geri alýyor böylece aþýrý satýcýlý bir piyasa göstermeyi beceriyor. Mutlaka bir hesabý var, bu hesabýn bu algýya kapýlanlara para kazandýrmayacaðý ise kesin gibi bir þey. Yani Sn. Yarasa A1 CAPITAL in hareketlerinde bir mantýk aramayýn sadece bedelli sürecinde taþeronluk yapýyorlar. Ýyi haftalar bol kazançlar.
    Sn tahminci o zaman biraz daha fikir teattisi yapalým.Falcý deðilim diyerek gelecek için teknik analizin bilgi vermediðini siz de kabul ettiniz.O zaman siz stoplara dikkat ederek stop loss yapan bunu da iyi yapan kýsa vadeli bir tradersýnýz .Ama yukardaki açýklamanýzda mum analizi bu hissede iþe yaramýyor terste býrakmýþ demiþsiniz,belki baþka bir kaðýtda mum analizi iþe yarar HO lara dikkat ederek stop loss yapmak iþe yaramayacak zarar etmeseniz de sizi yanýltacak size fýrsat kaçýrtacak yapabileceðiniz karýn çok azý ile yetinmek zorunda kalacaksýnýz.Bu ise bazý kaðýtlarda hayati bir önem taþýr.Ben klgyo u böyle görüyorum ,bunda rasyonel olmayan akýldýþý iþler var bir tezgah olduðu belli siz briçte iyi bir elle 3 sanzatu ile oynu baðlayan saðlamcý bir briç oyuncusu gibi davranýyorsunuz ben genelde çok iyi bir el yakalayýp ýsrarla þilem yakalamaya çalýþan bir oyuncu sayýlýrým.O nedenle tarzlarýmýz borsacýlýðýmýz çok farklý.Ben bu kaðýtda bu rasyolarla süresiz beklerim 1.11 altý da param oldukça paçal yaparým,çünkü malýn ederi bence bu )))))))Bu forumda ben yazan hiç bir forumdaþýn kötü niyetli olduðuna inanmýyorum.Maksadýný aþan kelimeler bazen olabiliyor çok da önemli deðil.

Þimdi misal 50 milyon lot cuma günü 0.84 den el deðiþtirdi,bu fiktif iþlemse bu iþlem tüm hareketli ortalamalarý anlamsýzlaþtýrmaz mý.Öyle ya o kadar hacim oldu 10 günlük 20 günlük ortalamalar aþaðý çekildi,bence bilinçli yapýldý.Bu hareketlere bakarak iþlem yapmak doðru olur mu.

8. Teknik analize göre alým satým yapan bir kiþi 14.12.2021 de hisse bölünmüþ fiyatýyla 1.64 TL den sattý ve hala pozisyonu yok. STOP LOSS unu o gün yaptý ve hisse hala AL vermedi. Trade ile teknik analizi karýþtýrmamak lazým. 55 günlük HO dan bahsediyorum.

Sayfa 293/693 ÝlkÝlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •