Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
Adam 2 yıllık plan yapmış.. gün gün planlamış.. önce yüzde 400.. sonra yatırımcı 2 yıl bedelli olmaz dediğinde yüzde yüz.. nominal altına gelmez dediğinde nominal altı.. bedelliye yüzde 50 para yatırmış adam onu çıkartma derdinde.. alsa kağıdı taşısa 1.60 a o yüzde 50 çıkmaz.. planlar yapmış şu gün 0.98 tek tuş 0.93.. yapışanlar silkelensin benim maliyetim düşsün.. şimdi diyoruz ki sen 2 yıl plan yaptın, ben de sabah kalktım bir de baktım KLGYO bedelli yapmış hisse de yerlerde sürünüyor hadi alayım buradan.. deli para kazanayım.. yedirirler mi? Elbette hayır.. lotları sayarlar.. aracılara bakarlar seni dökene kadar beklerler.. ha iki yıl ha üç yıl fark etmez.. sana yedirmezler.. görünmez olursan o ayrı.. aracı kurumun da pozisyonunu gammazlamazsa belki bir şansın olur.. ya da sabrınla ve kurgunla ayakta kalabilen yüzde 10 içindeysen.. hak etti bu da yesin derler.. diğer türlü patron kağıtlarında ekmek yedirmezler.. YTD
Sayın tahminci ben bedellilerde patronların küçük yatırımcı gibi para koyduklarına inanmıyorum şahsen.
Demokrasilerde ölümden başka herşeyin çözümü vardır netekim)