Bu kaðýtda ukrayna savaþý olmasaydý 0.80 küsurlarda dünyanýn lotunu alýrdým,þimdiye hatýrý sayýlýr karým olurdu,paçallara az biþi geç baþladým.Ýlk paçalý 0.86 da yapmýþtým hatýrladýysanýz,ama az aldým,çok almam lazýmdý ukrayna iþinden korktum.
Bu kaðýtda ukrayna savaþý olmasaydý 0.80 küsurlarda dünyanýn lotunu alýrdým,þimdiye hatýrý sayýlýr karým olurdu,paçallara az biþi geç baþladým.Ýlk paçalý 0.86 da yapmýþtým hatýrladýysanýz,ama az aldým,çok almam lazýmdý ukrayna iþinden korktum.
2011 de halka arzdan ilk lotlarý aldým.
Talebin yüzde onu geldi.
Göya 11 kat talep vardý.Beþ lira filandý.3 dolar civarýydý sanýrým.
11 misli talep var diye güccük yatýrýmcý psikolojisi ile yüklendik açýlýþta.
O günden sonra hep düþtü.
0.80 kuruþtanda aldým.
17.50 dende sattým.
2011 deki gp ile 2022 deki çok farklý)
Þirket batmazsa asla zarar etmez.
Ama aslada uzun vadeci olmaz.
Sayýn tahminciyi burda tanýdým ve takdir ettim.
1.13 diyor ama sanki olmayacak gibi ama.
1.19 ve 1.17 den maliyet yükselttim.
Iþýklardan alan meþhur birisiymiþ diye duydum
Dünkü düþüþte baya dirençliydi. Piyasaya ne kadar kayýtsýz kalýrsa tahta o kadar toplu demektir. Geçen de dediðim gibi günlük al-satlardan uzak durmak lazým. Bu direnç haftaya da devam ederse ilave yapabilirim.YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Bir çok hissenin 180 dk.lýk grafiði bozuldu, düþen trende girdiler. Bazýlarýnda günlükler bile gitti. Yorgunluk emareleri var ancak KLGYO'da henüz bu bozulma yok ama dýþarýsý zehir gibi. Hiç bir hisseyi almaya elim varmýyor. YTD
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/shareMa...04251224048791
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Fiþleri sürdük rulet masasýna top dönüyor bilançoda görürüz artýk kýrmýzý mý gelecek siyah mý.Bu saatten sonra zaten hareketlerin manasý yok þu anda bilanço belli sn hissedar ve bakýyorum bakýyorum hem F/K hem pd/dd anlamýnda çok uygun bir fiyata gelmiþ olacaðýz.Bence güzel þeyler olacak
Benim merak ettiðim ertelenmiþ karýn ne kadarý net karda gösterilecek.
Yoksa kaðýtda alým satým yok adamlar kendi kendilerine top çeviriyorlar.Demin diðer gyo larýn uzun vadeli grafiklerine baktým sanki biz gyo sektöründe deðiliz gibi bir durum var,trajýkomik bir olay.
Yer Ýmleri