Sayýn meteor asýl ev satýþlarý sanýrým ertelenmiþ gelirlerde.Yanýlýyormuyum.Hasýlat çok düþük o açýdan sordum.
Sayýn meteor asýl ev satýþlarý sanýrým ertelenmiþ gelirlerde.Yanýlýyormuyum.Hasýlat çok düþük o açýdan sordum.
Aslýnda baktým da safir de eklenince baya baya kira geliri elde den bir gyo olacak.Bence bu çok iyi.
Vay vay vay,bilanço gelmiþ ve topikte iki kiþiyiz,demek herkes satmýþ,aslýnda bu iyi bir þey.
Safir galiba avm’den ofis formatýna geçecek. (Ýkinci aðýzdan duyum.) Ýskonto oraný muhtemelen en yüksek Gyo’lardan, alým nedenim de bu. Gayrimenkul projeleri tamamlandýkça görüntü daha da güzel olacak. Üç aylýk takasta Deniz’in 57 milyon lot alým tarafýnda olmasý ve %69.5’luk paya sahip olmasý da güzel.
Son düzenleme : meteor78; 04-08-2023 saat: 21:11.
Safirde sýkýntý olmaz orasý asýl parayý seyir terasýndan kazanýyor.Orada þirket eski kiracýlarý tasfiye edip yeni sözleþmeler yapmak istiyor.Total kira gelir gyo da 150 ila 200 milyon arasýnda olacak bu da çok iyi.Þirket þu anda 4.5 milyar ediyor,4.5 milyarlýk evin var 200 bin yýllýk kira alýyorsun ,aslýnda sýrf kira geliri açýsýndan bile baksak þirket bedava
Ben twýtter a giremiyorum,üye deðilim,kesin orada birileri yeni oranlarý hesaplamýþtýr,bu 6 aylýk bilançoyla f/k pd/dd ne oldu bilen var mý arkadaþlar.
https://twitter.com/fintables/status...vGF-FkHx0BkirA
F/K 1.16, PD/DD 0.64 ama stok etkisini dikkate alýnca net aktif deðer iskontosu %70’den fazla. Yani düzeltilmiþ PD/DD 0.3’ten düþük gibi düþünülebilirsiniz.
https://twitter.com/kadirturokozdmr/...vGF-FkHx0BkirA
Son düzenleme : meteor78; 04-08-2023 saat: 22:14.
Saðolun sn meteor tahmin ettiðim gibi bedava olmuþuz.Satýþlardaki düþüklükte ertelenmiþ gelirlere hasýlatýn kaydýrýlmýþ olmasý nedeni ile sanýrým.Bu iþlerde sn hissedar bize lazýmdý ,epeydir topikte yok.Aslýnda sn tahminci veya sn GP de yorum yapacak kadar þirketi bilirler de onlar da yok.Þahonun pungarý ve hayek de yok,bana kaðýdý aldýran ekip komple arazi)))))Bu arkadaþlarýn yazýlarýný okuyarak kaðýdý aldým da ondan þeettim.
Yer Ýmleri