Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Þu ortamda piyasanýn dönmesinin imkaný yok. Avrupada hayat duruyor abd de de aynýsý olacak gibi. Ikikere 111.500 den döndü 3. Ye oraya gelirse long olmayan kalmaz. Ayrýca 149 dan 114 e düþmüþ piyasada ben tersteyim battým bittim diyen yok forumda çok ilginç geldi bana. Ky bilinclenmeye basladi viop kolay kolay eski tufalara dusmuyoruz.
Ben tedbir alýnmasýn demiyorum ki...açýklama gayet net, yurt dýþýndan geldiysen kendini tecrit et...14 gün karantinada kal...bu süre zarfýnda ateþ vs belirti varsa hastaneye baþvur, yoksa normal hayata dön.
Millet makarnaya saldýrýyor, piyasada kolonya kalmadý...sanki kýyamet kopacak..bu iþi de iyice magazine döndürdük.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Abartmak mi endiselenmek mi desek biz bu duruma. Umreden gelen teyze ya da amcayi 1 haftada kac kisi ziyaret etti sizce ? Hosgeldin Allah kabul etsin falan.. oradan cikanlar kac kisiyle gorustu
. S3nin binler dedigin cok mu zor olusuyor zannettin. Kardesim korkmiyorsan korkma ama ben korkuyorum ciddiye aliyorum. Bana birsey olmaz diyenlere aferin mi diyelim cok cesursun mu. Sizlerin vurdumduymazligi tedbirsizligi bizi ve sevdiklerimizi tehdit ediyor. Cehalet mi kotu korkmak mi ..
Yer Ýmleri