biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Dow bir günde 3000 puan düþtü Hee ilerde torunlara anlatýrýz
DUB-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazý gönderileri anlamakta gerçekten zorlanýyorum, gerçekten.
"Dow toparlarsa þuradan döneriz, buradan gideriz."
"Aþý gelirse", "Ýtalya yatýþýrsa", "Trump gaz verirse", "Fed para daðýtýrsa", "VIX gerilerse".....
Döndük, dönüyoruz
Az sonra, biraz sonra v.s. v.s.
Bunlarý yazanlara da bakýyorum, gerçekten piyasa konusunda bilgili kiþiler çoðunlukla.
Döndük, döneceðiz, az sonracý bilgili, tecrübeli arkadaþlara birazcýk insaf diyorum birader.
"BU DERECE BÜYÜK BÝR KIRILMA AKÞAMDAN SABAHA DÖNER MÝ?"
Hadi aklýn yok, gözün de mi yok kardeþim...?
Aç bir önceki ciddi krize bak; 2007 ekimden 2008 kasýma kadar 1 yýl sürmüþ düþüþ. (bir yýl...) Ve bu bir yýllýk sürede aylýk grafikte sadece 3 yeþil bar var. Diðerlerinin tamamý KIRMIZI. Ve 2008 Kasýmdan sonra dip oluþumu öyle dediðiniz gibi akþamdan sabaha deðil, TAM 4 AY SÜRMÜÞ.
Ben hisseciyim, Viop dan zerre, gram anlamam. Benim gibi çok hissecinin burayý okuduðuna da eminim.
Ama þunu bilmek için hisseci veya Viop çu olmaya gerek yok: "Pozisyonumun bakýþ açýmý bozmasýna izin vermemeliyim" Döndük, dönüyoruzcularýn çoðunun aldýklarý ya da alacaklarý pozisyona göre duygularýna yenildiðini düþünüyorum.
Burayý okuyorum sürekli, çünkü burasý piyasaya iliþkin en zengin ky tartýþma platformu ve bence "viop elbisesi" bu baþlýðýn içeriðine dar geliyor.
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Simdi ilaç bulana kadar borsalar düþecekse 1 ayda sifirlar her þey...zira ilac icin bir kac ay deniyor..Yok bazýlarýnýn tamam demesine bakýyorsak (zira krizlerde borsayý hiç sýfýrlayan problem olmamýþtý ) o an acaba gelmedimi?? Bu hafta belli olur gibi inþaallah.. ..Ya da haftaya kalýrsa sýfýra yakýn oluruz gibi..Allah yardýmcýmýz olsun...
Turp bu Corona meselesi temmuz Aðustos u bulur , ondan sonrada ne olur o da bilinmez gibi konuþmuþ
Ondan düþtü Dow ..
Ama Doktorlar biþey diyemiyor adam ne desin
Dövecegim virüsü diyecek hali yok ya
![]()
Yer Ýmleri