Tfx target hesabi acmak icin türkiye finansa gittim ..bankalar 12-17 arasý acik diye biliyordum..türkiye finansa ugramamis bu uygulama kapaliydi 12:40 gibi
Tfx target hesabi acmak icin türkiye finansa gittim ..bankalar 12-17 arasý acik diye biliyordum..türkiye finansa ugramamis bu uygulama kapaliydi 12:40 gibi
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Üstadým pek birþey yazmýyorum ki, bildiðim birþey olursa karalýyorum
TFX'te alýþ ve satýþ fiyatlarý piyasadan daha düþük diye duymuþtum. Fiziki olarak talep altýn edilecek kiþi için faydalý fakat fiziki altýn yatýrýcak için pek faydalý olmayacaktýr.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Vakýf Trade'den bakýyorum altýn 342,547 görmüþ. Ama arkadaþýn bahsettiði haklý olabilir böyle volatil günlere veri saðlayýcýlar arasýnda fark oluyor. Hatýrlarsýnýz geçen sene Ocak 1'de gece saatlerinde dolarda bir kaç dakika için %10-12 gibi bir artýþ olmuþtu bunu bazý veri saðlayýcýlar sisteme hiç girmediler. Bugün de öyle oldu heralde bir anlýk o seviyeleri görmüþ.
Veriyoruz diyor.
Altýn Hesabýn Özellikleri
Minimum iþlem tutarý 0.01 gramdýr.
Alým satýmý yapýlan Altýn 995/1000 saflýktadýr.
1 gramdan 1 kilograma kadar fiziki altýn talepleriniz tüm þubelerimiz aracýlýðý ile karþýlanabilmektedir.
Fiziki teslimat sýrasýnda oluþacak olan masraflarla ilgili detaylý bilgiyi Türkiye Finans Þubelerinden alabilirsiniz.
Gerçek kiþiler için açýlan Kýymetli Maden Depo Hesaplarýnýn 150.000 TL'ye kadar kýsmý Tasarruf Mevduatý Sigortasýna tabidir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Yer Ýmleri