acele etmeyýn dedýk ya carsamnba persembe dýp tarayacaz dýye býraz mal versýn acele etmeyýn....gara carsambayý bekleyýn
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Yanlis alarm. Formasyon tutmadi
Yenileme)Fed ekonomiye destek saðlamak amacýyla sýnýrsýz varlýk alýmý dahil yeni tedbirler açýkladý
ABD Merkez Bankasý (Fed), ekonomiye destek saðlamak amacýyla sýnýrsýz varlýk alýmý dahil yeni tedbirler açýkladý.
Fed'den yapýlan açýklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgýnýnýn ABD ve dünya genelinde önemli zorluklara neden olduðuna dikkati çekildi.
Ekonominin ciddi aksamalarla karþýlaþtýðý belirtilen açýklamada, iþ kayýplarýnýn sýnýrlandýrýlmasý ve hýzlý toparlanmanýn saðlanmasý için kamu ve özel sektörde sert tedbirlerin alýnmasý gerektiði vurgulandý.
Açýklamada, Fed'in, hanehalký ve iþletmelere kredi akýþý ile maksimum istihdam ve fiyat istikrarý hedeflerini desteklemeye yönelik tüm araçlarýný kullanmaya kararlý olduðu kaydedildi.
Piyasalarýn sorunsuz bir þekilde iþlemesi ve para politikasýnýn etkili geçiþkenliðini saðlamak için Fed'in hazine tahvili ve konut kredisine (mortgage) dayalý menkul kýymet alýmý yapacaðý belirtilen açýklamada, konut kredisine dayalý menkul kýymet alýmlarýna ticari konut kredisine dayalý menkul kýymet alýmlarýnýn da dahil edileceði bildirildi.
Açýklamada, bankanýn büyük ölçekli gecelik ve vadeli repo operasyonlarýnýn da devam edeceði aktarýldý.
Yeni programlar oluþturularak çalýþanlar, tüketiciler ve iþletmelere kredi akýþýnýn destekleneceði ve 300 milyar dolara yakýn yeni finansmanýn saðlanacaðý belirtilen açýklamada, Hazine Bakanlýðý Borsa Ýstikrar Fonu'nun 30 milyar dolarlýk öz kaynak saðlayacaðý kaydedildi.
Ayrýca, Fed'in New York Þubesi'nden eþ zamanlý yapýlan açýklamada, bu hafta her gün 75 milyar dolarlýk hazine tahvili ve 50 milyar dolarlýk konut kredisine dayalý menkul kýymet alýmý yapýlacaðý duyuruldu.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Kurt gibi olacaksýn
Avýn için yatacaksýn pusuya
Þuan yattým pusuya
😊😊😊 Av görürsem affetmem dayý
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
bu piyasada teknik formasyon falan iþlemez.
testere piyasasý..
bir haber gelir sizin direnç destek kalmaz.
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Yer Ýmleri