116 000 için zirve diyelim ancak bu kadar hisse taþýmayan yatýrýmcýya hisse taþýtmak gerekmez mi bunun için?daha çok reklam olursa bu seferde hazýr alýcý bulmuþ yabancý satmaz mý 110 000 endeksten?
116 000 için zirve diyelim ancak bu kadar hisse taþýmayan yatýrýmcýya hisse taþýtmak gerekmez mi bunun için?daha çok reklam olursa bu seferde hazýr alýcý bulmuþ yabancý satmaz mý 110 000 endeksten?
bakacaz artýk ne olacak ne bitecek.
ancak en iyi ihtimal ile ekim ayýnda 96000-95000 bandý çalýþýr
kötü ihtimal 89 000 görülür.en kötü ihtimal kasýmda 80 000 civarý çalýþýr
ancak birileri eðer ki borsayý almak isteseydi bu þekilde yukarý gidecekmiþ gibi psikolojik algý yaratmazdý..
###########
bedava peynir fare kapanýnda olur
###########
kýsacasý þuan 116000 olacaksa öncelikle 96 000 civarýndan destek vuruþu /dokunmasý almasý gerekli
bu þekilde yukarýya yoklama gelene geçene mal çakma isteði sadece bana Þelale düþüþünü gösterir sayfayý Baþtan bu zamana okuyun ve grafiklerime bir bakýn ne göstermiþim?
############
youtube videolarý mutlaka izleyin
############
dolarýn hareketi belli oldu ben bunu 3 ay önce söylemedim mi yukarýyý okuyun bakýn dolarý için ne demiþim?
##########
kýsacasý amerika avrupa zirvede ve youtube videolarý gibi çöküþ mutlaka baþlamalý veya zirveler %5-7 daha geçilip sonra çakýlmalý
bu seviyeler çok TEHLÝKELÝ
bizim içinde Tehlikeli avrupa abd borsalarý içinde tehlikeli
DOLAR düþerse endekste düþer unutmayýn!!!
###############
gençlik bizdeki çok akýllý bir gençlik deðil maalesef bu yüzden sadece köle bir toplum olmaya ilerliyoruz,çinliler gibi olacaz sanýrým .
XU100_LÝNEER_HAFTALIK_2017_AGUS:
https://i.hizliresim.com/zBPvB4.jpg
yorumdan çok grafiðe bakýlmalý
yukarýdaki grafikte mavi yükselen trendler iki band alt tepe oluþumunun dönüþü olur.üstüne iki nokta ile teyit etmiþ tepe noktasýný.zor bir iþ yapýyorsunuz çünkü aylýk grafikler bir kaç günlük ters hareket ile yanýltmayý çok sever.agustos ayý daha kapanmadý haftaya borsayý kapatmamýþlar.daha 2 gün ve bir yarým günümüz yok mu?büyük olasýlýkla sizin dediðiniz sert çöküþ için dolar ile birlikte hareket edecektir dolar için dediðiniz 3,35TL dip oluþumu dedikleriniz gibi toplama operasyonuolabilir mi?dediklerinizin hepsi çok doðru ancak zamanlama aylýk grafikte 15güne kadar kayabilir.
1 yýl kadar yanýlma payý olur, mesela 2018 Eylül'ünde borsa 130-140-150 binden 80-90 bine düþüþ hareketine baþlarsa tutturdum demezsin umarým.
Tek bir dalga ile geldik, bunun içinde 10 bin puan gibi bir düþüþ ve tekrar 40 bin puan yükseliþ mümkün.
Topiðine girip kötülediðin her hisse en az %50 arttý, çoðu ikiye katladý, insan biraz utanýr.
þimdi burayý hayatýnda ilk defa okuyan vatandaþ bizi hiç hisse söylemiyor zannedecek:
benim 3 adet baþlýðým var
bunlar:
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4535
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4804
ve bu baþlýk mevcut hepsini okursanýz hangi hisseleri kaç TL iken söylediðim görülecektir.
örnek KOMHL söyledim mi 1,75TL idi?
PRKME söyledim mi 2,5TL idi.
EDÝP söyledim mi?
teknik olarak burada birileri hisse pazarlaar ve ben buna karþýyým herkesin kazanacaðý hisseleri söylerim asla pazarlama yapmam pazarlamaya karþýyým.
pazarlanan hisselerin sayfalarýna vatandaþý uyarýcý yazýlar eklerim
########
bu anti-pazarlama yazýlarýmý yazdýðým hiç bir hisse %100 artmamýþtýr varsa örneðiniz eklyin görsün vatandaþ
#######
bugün ne oldu ALIN size KUZAY kore gerilimi
avrupa borsalarý neredeyse %2 ye varan düþüþler YAPTI mý?
ben ne diyordum ne zamandýr:
vatandaþ sattýðý için bu seviyelere geldik biraz daha vatandaþ satarsa biraz daha yükseltecekler ancak nereye kadar taþýyabilirller endeksi her gün Baþlýklarýmda anlattýðým gibi deli gibi FAÝZ zararý Ediyorlar..
#######
altýn altýn diye baðýrdým devamlý ne oldu altýn uçtu mu sadece yükseldi ..ancak unutmayýn eklediðim videolardaki gibi televizyonlar biraz daha SAVAÞ çýðlýklarý atsýn bakýn altýn 3 yýl içinde 3000 DOLAR a çýkacak mý?
###########
avrupa zirvede tabii ki düþmesi gerekli
%15 faiz ortamýnda kimse bizim borsamýza girmez girenler sadece ÝNTÝHAR eder
###########
sizin gibi borsa pazarlayanlar ancak bu borsayý bu kadar kaldýran ve þuan milyonlarca faizzararý eden kiþilere çalýþýyordur.
##########
130bin endeks diye millet size mi inanacak yoksa 70 bin endeks dediðim için bana mý inanacak ben mantýklý þeyler söylüyorum
grafikler ekliyorum þuan dolar ucuzluyorsa DOLAR bazlý endeks PAHALILAÞIYOR demektir dolar biraz daha düþerse emin olsunlar endeks çakýlýr
##########
buyrun kötüleme yazýlarýnýzý grafiklerle destekleyin tartýþalým ancak oradan kötüleyici pazarlamacý ve millete elindeki satmamasý konusunda psikolojik mesajlar vermeyin
#########
kötülediðim hisseler ne kadar artmýþ neden artmýþ neden kötülemiþim sordunuz mu hiç? çünkü pazarlanýyor o kadar insana pazarlanýrken iyi deðil mi o hisseler?
hiç birisi %100 artmadý %50 artanlar dahi sonra çakýldý çok iyi olsalar PRKME gibi hiç durmadan giderlerdi
#########
o kdar baþlýklarýmda video ekledim dünya 3.dünya savaþýna gidiyor dedim altýn stoklayýn dedim ne olacak þimdi
bugün KUZY kore haberinden sonra artýk çökermiyiz? yoksa çakýlýr mýyýz?
kuzey korenin KAÇ tane uyuyan DENÝZ altýsý var biliyor musunuz?
TAM 70 ADET hepsi nükleer füzeye sahip..
oakdar youtube videosu ekledik izleyin sayfalarýmda ....
##############
o kadar grafik koyduk indirin cep ile takip edin bakalým gerçekleþecek mi?
##############
SABIR sadece sabýr edin piyasayý kaldýranlar daha fazla taþýyamaz Deli gibi faiz zararlarý var..
düþünün 100milyon TL lik mal taþýsanýz 1 aylýk faiz zararý 920 000 TL
bunlarýn hesaplarýný baþlýklarým altýnda yaptým artýk vatandaþ aklýný kullanacaktýr sizin gibi pazarlamacýlarýn söylediklerini dinlemeyecektir..
SHORT açmaya viop ta açýða satmaya devam mutlaka bassacaklar mutlaka yabancý satacak..en çok 113-116bin gösterirler oraya bile gelmesini beklemiyorum çünkü o civar ve üstünde tüm profesyoneller milyonlarca TL kredi bile alýp açýða satacaktýr viop ta short yapacaktýr.
############
dolarda dip maksimum 3,35TL aþaýðýsý çok kötü olur bizim için ve ekonomimiz için.
##########
Yer Ýmleri