Neden en fazla 10 milyar dolar
Swap bir para takasýdýr
Teminat olayý taraflar isterse var
Biz abd den bir teminat alýyormuyuz
Yeterki vermek istesinler
Bence vermezler
Geliþmiþ ülkeler deki problemler direk abd yi de etkiliyor
O nedenle ayný kamptalar
Biz ise ABD derin devleti ile uzun zamandýr ters durumdayýz
Trump istesede
Diðerleri engel olur
Þimdiye kadar böyle oldu
Bizdekiler cephaneliði fuzuli olarak harcadý maalesef
Bakalým iþler nereye varacak
Þuan bizdeki duruma
Denetimli serbestlik diyelim
Hep beraber nereye varacaðýný merak ediyoruz
Endiþe ile
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gördügüm þudurki,105-106 dan toplanan longlar itinayla yeni sahibine 115-116 dan devredilmiþtir.atý alan üsküdarý geçmiþtir,yeni gelecek bilançolar sebebiyle ve dolar kuru zararý sebebiyle yükseliþ beklemiyorum y.t.d.
106500 çok iþlem geçen bir rakamdýr geçilmesi zor olmuþtur,106500 gelirse tekrar long denerim baþka türlü iþlem yapmammmm
Abi bu ekinoks derken böyle yorum vardý siz miydiniz emin deðilim kelimesi kelimesine. Bu ekinoks da dediki kesin bilgi üç taksit 200 milyar dolar bugün daþþak geçiyor bizle Bloomberg de geçti diye blombergde geçti doðru garan da di gibi aldýlar doðru herhalde dedik öðretmen yalan demez diye Allah'tan dip %5. pazartesi ralli devam eder mi yoksa gömer mi
Bu swap kanalini Fed ABD þirket ve fonlari yurtdýþýnda sýkýntýya düþmesin diye uygulamaya geçti diye bilýyorum. Ülkeler zor durumda kaldýðý için deðil. Yani adamlar kendi sirketlerinin derdinde. Bu swap anlaþmasýnin bitiminde yine dolarý yerine koymak gerekiyor diye biliyorum. Þu durumda IMF yle Corona kredisi daha makul ve sonuçlanabilir bir þey diye düþünüyorum. Ama onun da ihtimali bence dusuk. Bu arada imfden 200 milyar alýyoruz diyen arkadaþ, yukarýda cumhuriyet tarihinde alýnan kredi miktarýna iyi baksýn.
bang bang you shot me down..
Yer Ýmleri