Sn ank11 umarım asi ya da ilaç 1 yıla kalmaz bulunur da şu illetten kurtuluruz...10-15 senedir hala sars mers virüsü için aşı bekliyoruz...bir hisse sonsuza dek yükselmez sonsuza dek de düşmez...illaki uluun da pik yapacak ve düşmeye başlayacak...ben hala yolunun olduğunu dusunuyorum hele ki ortaklık arayışını KAP'a bildirmisken...büyük bı firma ile ortaklik haberi düşerse daha da gider diye düşünüyorum...yanılıyor muyum uluunu satip çalışmayan firmaya mi yatirayim şu zamanda....zaman gıda ve sağlık sektoru diyor...bizde buna göre pozisyon aldık...2.ceyrek bilançoları geldiğinde görüşürüz inşallah...hayırlı kazançlar size de
 Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
Kıtlık mıtlık olmaz.Medya olsun diğerleri olsun çok abartıyorlar.Aşı bulunacak en fazla 1 yıl içinde mecburen bulacaklar.1 yılda dünya batmaz.Şu anki gidişata göre böyle konuşmak kolay.Taban taban soluksuz düşsse ne düşünecksiniz.Derdi veren Rabbim Şifasınıda verir.Rızk zaten Allahdan.Kendinizi hayallere kaptırmayın.Karı bulan almasını yetinmesini bilecek.Yoksa onda gider ellerinden.Gören sanki tüm unları gıdaları borsadaki firmalar çıkartıyor.Herşey düzelir,1 sene sonra çok özlersinşz böyle kazançları.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.