tabanda 2733394 lot bekleyen.. tavanda hiç bu kadar lot görmemiþtim.. hayýrlýsý bakalým..
tabanda 2733394 lot bekleyen.. tavanda hiç bu kadar lot görmemiþtim.. hayýrlýsý bakalým..
Güçlü biri gelip 100-200 bin týrtýklasa hepsi çözülür. Güçlü bir el lazým.
Abla doðrudan un sektörüne laf çakmýþ. Umarým bu yüzden düþmüþtür ... ki Sanmýyorum
https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...et-avi-6201992
Bugün %20 ye yakýn bir realize oldu, bunlar zaten olacaktý, öyle kurnazca yaptýlar ki 50 sn de fiþi cektiler, sonuna kadar full devam ediyorum. Bu yolculuk zor bir sürecten gececek. Ýnandýðým bir hisse oldugundan dalgalara pek bakmiyorum. Ortaklik, kapasite arttýrými desteði ile iyi bir bilanco bekliyorum. Þu anda Avrupa ve Amerika çok aciz kaldý un ve unlu mamüllere daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Ytd
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de satmayanlardaným. Þöyle bir düþüncem var, cuma günü 500k lot ile taban oldu. Taban olduktan sonra ise bunun bir kaç katý iþlem oldu. 500k ile tahtayý taþýyan maldan çýkamaz. Taban olmuþ bir hissede de sen ben 2m lot alýþ yapmaz. Belki de kendimi teselli ediyorum. Pazartesi anlarýz. Yabancý hikayesi varsa toparlayacaktýr. Yoksa geçmiþ olsun derim
Yer Ýmleri