1. önce likle bu tahtanın petundan ayrışması gerek. piyasa artık bu ayrımı yapmalı
çünkü, petun , et de var, et kısmının petun bilançosunu nasıl etkileyeceği şu anda belli değil, örnek, şu an nusretler tüm dünyada aylardır kapal
petun la bu tahtanın nşa da hiçbir ilgisi yok. ilk çıkışı başlatanda bu şirkettir. potansiyel ortak açıklması ve virüs nedeniyle dünyada buğdaya un a talep patlaması yaşanması sebebiyle. sonra petun tahtası bunun peşine takıldı. Borsacı reflekssi , ikiz hisse mantığı ile
ama, aslında hiçbir alakası yok
Bu şirket tte et kısmı yok, sadece Un, bu bana göre daha iyi,
ayrıca bu şirket potansiyel ortak arıyor, muhtemelen yabancı olur. Çünkü ben patron olsam bu atmosferde yarısına en az 1.5 milyar tl isterim şirketin. bunun altına yarısına kimseyi ortak etmem. Bu parayı ülkemizde kim verebilir? 1 ya da 2 holding bel ki.
Tahmini ki şirketin patron ve hissedarlarının kafasında ki rakamı ancak devasa uluslararası fonlar verebilir.
Ayrıca ben patron olsam, şu anda dünyada böyle altın yumurtlayan tavuğum var, niye yerli birini ortak edeyim ki? Olursa abd li bi fon ile ortak olur abd pazarına girerim. orda da un kirizi varken, işlerimi daha da büyütür , top klass tarım şirketi olurum.
artık bu hisseleri toplayan mı diyelim, ya da yön veren by ler mi diyelim, petun tahtasından ayrışın, farkınız belli olsun.
2. rusya da virüs günlük 10 bin 10 bin artıyor, ülkemiz turizmi için kötü bi gelişme olsa da eğer bu sene buğdaya büyük önem verirsek, un şirketlerimiz için 100 yılda gelen bi fırsat olur . Rusya da virüs önlenemez bir şekilde ratıroyor kokutucu boyutlarda
yatırım tavsiyesi değildir,
al sat tut tavsiyesi değildir
bireysel görüşlerimdir

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri