Hisseye bunun ne faydasý olacak, düþüncenizi yazabilirmisiniz.SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseye bunun ne faydasý olacak, düþüncenizi yazabilirmisiniz.SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 milyar deðil 3 milyon.. Ama bu þirketin globalleþme ve yabancý ortak arayýþýnda önemli bir adým olduðu düþünülebilir. Ortaklýk için yetki verdiði þirket pragma 2019 yýlýnda uluslararasý ödül almýþ. Ulusoy bu stratejik ortaklýk iþini bayaðý ciddiye alýyor.
https://www.google.com/amp/s/m.turki...mi/668277.aspx
teþekkürler sayýn ata_306 çok faydalý oldu...![]()
Ortaðýn yabancý olduðuna dair bir haber yok, sadece ortaklýk arayýþý demiþ. Ayrýca hissede bu kadar ky varken bu haberi verirler mi?
doðru bende þimdi gördüm bir sýfýr eksikmiþ ama 3 milyon bile güzel yani bir tek handikap 2 li fiyatlardan maliyetli elinde yüklü olanlar varsa onlar belkide buralarda oyalanmasýnýn nedeni onlarý dökmek ben alsatlar ile maliyetim 8 yaklaþtý düþse yine toplarýz bu kovid19 iþi daha uzayacak bence de
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri