Halka açýk bi þirketi öyle satmak kolay deðil tmsf bile olsan tmsf þuan mal varlýklarýný satýyor arsa,fabrika,vs vs Royal halý içi boþ bi þirket olacak satýþtan sonra
Halka açýk bi þirketi öyle satmak kolay deðil tmsf bile olsan tmsf þuan mal varlýklarýný satýyor arsa,fabrika,vs vs Royal halý içi boþ bi þirket olacak satýþtan sonra
Þirketi parçalayýp satýyorlar eðer alýcýsý hazýr olsa Atlas Halýyý,Ýplik bölümünü ayrý ayrý satmazlardý mantýklý düþünün .
Son kýsmý iyi okuyun satýþ sonrasý þirketin satýþ sonrasý faliyetleri son bulmaktadýr faliyeti olmayan içi boþ Royal hissesi sahibi olacaksýnýz satýþ sonrasý.
Rus tanklarý Berlin'e girene kadar Almanlar Rusya'yý iþgal ettiklerine inanýyorlardý
Çünkü Alman gazeteleri öyle yazýyordu ...
Bizim forumda ayný durum birbirinizi pohpohlayýn ama herþey açýk ve net þirketi tasfiye ediyorlar mal varlýklarýný satýyorlar satýþ sonrasý faliyeti olmayan bomboþ bir þirket kalýcak elinizde
Yinede benim bu açýklamalarýma raðmen ben almak istiyorum diyen varsa bütün parasýný yatýrýma gibi bi hata yapmasýn batsa kendisini üzmeyeceði bi parayý yatýrsýn
Son bir bilgi daha vermek istiyorum Ticari Ýktisadi Bütünlüðe en büyük örnek Telsim dir .Cem Uzanýn ödeyemediði borçlara karþýlýk telsim tmsf ye geçmiþtir ve ihale TÝB olarak vodafona satýlmýþtýr , Telsim markasý Tmsf de kalmýþtýr Vodafon Altyapýsýný,Binalarýný,Herþeyini almýþtýr ama borcu ve isim hakký Tmsf de kalmýþtýr.Royal de aynýsý olucak tib ile tüm mal varlýklarý satlýp içi boþ kalmýþ bir Royal olarak Tmsf de kalýcaktýr .
Allah'tan engelleme diye bir þey var olmasa ne yapacaktým)))
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Yer Ýmleri