Bizim naksan dan alacagimiz olan borçlarý bile odemeyiz diyorlar. Alacaklýlarýn sýralamasý var deniliyor. Odenirse bile en son Royal e sýra gelir diyor. Ne de olsa feto irtibatlý firma.
Benim aklým bana bile yetmiyor...[emoji6]
Bizim naksan dan alacagimiz olan borçlarý bile odemeyiz diyorlar. Alacaklýlarýn sýralamasý var deniliyor. Odenirse bile en son Royal e sýra gelir diyor. Ne de olsa feto irtibatlý firma.
Bugüne kadar çok sabrettim hep ümidim endiselerimden fazla olduðu için kaðýda sahip çýktým ama bugün itibariyle endiþelerim daha aðýr basmaya baþladýðý için portföyun yarýdan fazlasýný verdim.
Ama þunu da merak etmiyor deðilim. Bu kaðýdý halen buralarda tutan bir güç var. Sebepsiz yere buralarda tutmaz.
Arkadaþlar yargýlananlarýn dava sonucu kesinleþene kadar hisseleri oranda para hesapta tutulup diðer hissedarlarýn parasý verilir anladým ben (ihale ilaný altýnda belirtilen mevzuatlarý okuyunca) lütfen kanunlarla biraz bilgisi olan arkadaþlarda incelesin.
Ýhale sonucu borçlar ödendikten sonra hisse baþýna ne kalýr bilemiyorum.
Arkadaþlar ben de asyab hissesi vardý.Süreci içiniz de bilenler vardýr belki de,önca mal varlýðý satýþ ihaleleri oldu.ama sonuçlarý ne oldu, kaça gitti bilen yok,açýklama yok...Para kalýrsa,en son bize ödeneceðini biliyoruz,o kadar...4 yýl oldu,halen bekliyoruz.O zaman bakan Canikli idi.Araplar alacak demiþti.ona güvendik aldýk.Devletimize güvendik...Ama maalesef yanýldýk....Umarým bir darbe de bundan yemem...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Sayýn S.... T..
T.C. Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Merkezi (CÝMER)’ ne 20.08.2020 tarihinde yapmýþ olduðunuz 2003722436 sayýlý baþvurunuz 26.08.2020 tarihinde TAHSÝLAT DAÝRE BAÞKANLIÐI 1 tarafýndan cevaplanmýþtýr:
Royal ve Atlas Halý Ticari ve Ýktisadi Bütünlüðü satýþý hisse satýþý olmayýp 6758 sayýlý Olaðanüstü Hal Kapsamýnda Bazý Düzenlemeler Yapýlmasý Hakkýnda Kanun Hükmünde Kararnamenin Deðiþtirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanunun 19 ve 20'nci maddeleri, 5411 sayýlý Bankacýlýk Kanununun 134 üncü maddesi ile Kurumumuza verilen yetkiler kapsamýnda Kurumumuz tarafýndan, þirketin faaliyetini yürütmekte kullandýðý ve mevcut faaliyeti için gerekli/yararlý olan mal, hak ve varlýklarýn devrini ihtiva eden bir cebri icra satýþýdýr.
Bu kapsamda Kurumumuz tarafýndan Royal Halý Ýplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AÞ hisselerine yönelik olarak gerçekleþtirilen bir iþlem bulunmayýp þirket hisseleri konusundaki sorularýnýzýn muhatabý Kurumumuz deðildir.
Baþvurunuz ile ilgili tüm iþlemleri CÝMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
TE 2,21 su an
güzel kapattý
Yer Ýmleri