Buradaki insanlar en kötüyü düþünerek bu kaðýdý aldýlar diye düþünüyorum ben unuttugum parayla aldim kendi adima bekleyip göreceðim ytd..
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki insanlar en kötüyü düþünerek bu kaðýdý aldýlar diye düþünüyorum ben unuttugum parayla aldim kendi adima bekleyip göreceðim ytd..
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
En kötü hali düþünmek deðil mantýklý ve gerçekçi düþünmek yeterli. Þirketin öz sermayesi artýya geçildikten sonra satýlmasýnýn nedenini düþünmenizi salýk veririm. Ayrýca Boydak yani Erciyes Anadolu Holding' in Gümüþsuyu' ndan sonra ikinci markayi bünyelerine katmak istediðini haberlerden takip edebilirsiniz. Bu markanýn Royal olacaðýný tahmin ediyorum.
alýcýsý olup olmadýðýný bilmeden tmsf’nin satýþa çýkacaðýný düþünmüyorsunuz deðil mi?mutlaka tmsf ile temas kuran alýcýlar vardýr bu þirketlerin akibetiyle ilgili ki adamlar da satýþý düþünsün. bank asya vs bunlar çok baþka konular.
bizi artýk ilgilendiren yer artýk halka açýk kýsýmla ilgili hukuki konular.
Royalin kefilliði naksana diye biliyorum, e naksanda satýlmýyo mu neden royalden tahsil edilsin ki borç
Henüz biz bu þirketin degerlemesini görmedik þirketin borcu var tamam ciddi bir alacagýda var ayrýca ben buranýn yani naksan holdinge üç alýcý ihtimalini yüksek görüyorum ilk sýrada varlýk fonu grup halinde alabilir ikinci enerji hariç sanko veya enerji hariç yabancý ytd
Evet tahta kapanmasýndan alýcý tahminlerine dogru evrilmek güzel bir durum
))))))
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Riske girmek istemeyen olumsuz beklentisi olan salý sabahý tavana satýþ yazsýn. Salý günü tavanda 1 milyon lotluk alýþ bekler diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri