Þurada bir gerçek var ki kimse inanç tam deðil senete acabasý var? Güven çok bitirmiþ düþünün elinde onlarýn bu durum beni üzdü açýkçasý bu baþka bir senete olsa düðün salonu dönerdi
Düþünün 5 gün önce TV'lerde reklamý çýkýyor sonra 3 gün sonra satýþa çýkýyor þirket 10 gün sonrasý bilanço sonra satýþ davetiye hazýr günüde ve solon yerilerde kýzýmýz veriyoruz artýk kýz babasý gibisiniz korkmayýn alýcýsýda bellidir
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnþallah alýcýsý vardýr ama ben kimsenin alýcaðýný sanmýyorum , Ýnanýlmaz borçlu bir þirket alýcak kiþiye derlerse sadece borcu öde al o zaman olabilir ama borç + 350 milyona kimse almaz A L A M A Z , ihale günnüden 1 hafta önce belli olur herþey Bank Asya ihaleye çýktý alýcýsý çýkmayacaðý belli oldu 1 hafta önce kottan çýkarýldý , bilançoda makyaj yapýldýðý belli Zarar artmýþ,satýþ düþmüþ ama öz sermaye + ya geçmiþ kim inanýr buna ?
Hayýr öyle deðil borç + 350 milyona alýcak alan kiþi / Toplam 1milyar 200 milyon tl civarýna gelmiþ olucak, senin dediðin hesaba göre Royale alan kiþiye + para vermiþ oluyor Tmsf öyle þey olur muBorç 700 milyon , satýþ bedeli 350 milyon o zaman tmsf cebinden 350milyon tl koyucak öyle birþey imkansýz
Salý yüklü alýþ giricem. Ýnþallah alabilirim
Bu arada benim tercihim isteyen satabilir alýþ yapacaðým yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri