Bana gelen cevapta ayný.tmsf de þöyle dedi muhatap ben deðilim epostada.o zaman royali 10 lira yapacaklar .
Bana gelen cevapta ayný.tmsf de þöyle dedi muhatap ben deðilim epostada.o zaman royali 10 lira yapacaklar .
Yeni yeni maðdurlar devlet eliyle yaratýlýcak gibi.
Sizin bu yazýlarý görünce bende e postama baktým. Aynýsý yazýyor...Muz cumhuriyeti kesinlikle bundan daha iyidir. Yaþanýlanlarla sabittir.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Anlaþýlan benim gibi (yaklaþýk 6 sene taþýdým) eski yatýrýmcýlarýn çoðu "TÝB satýþý"ný duyunca sattý. Geriye çok az yatýrýmcý kaldý ve bunu fýrsat bilen tahta yapýcý fiyatý manipülatif olarak yukarý sürüyor. Ehh, pek yatýrýmcý da kalmadýðýna göre, istediði kadar yukarý alabilir.
Fakat esasýnda þu iki parametreyi bilmeden hisseyle ilgili bir deðerleme yapabilmek mümkün deðil:
1. Gerçekleþecek TÝB satýþ fiyatý (A)
2. TMSF yükümlülüðündeki royal'den kaynaklanan borçlar toplamý (B)
Satýþ gerçekleþirse, bir lot hissenin ederi yaklaþýk ((A - B) / 60 Milyon) TL olacak. Tabii, belirtmeye gerek yok, A <= B olursa, hissenin bir ederi olmuyor.
Satýþ gerçekleþmezse ne olacaðý ise benim açýmdan hala açýk deðil. Bununla ilgili daha önce bu forumda bir soru sormuþtum, cevap veren olmamýþtý.
Konuyla ilgili kendi bilgilerimdir/düþüncelerimdir. Kesinlikle YTD.
Satýþ gerçekleþmezse TMSF nin þirketi alma hakký var.hatta ihaleden önce bile böyle bir hakký var.
Ýlgi:07.08.2020 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgide kayýtlý baþvurunuzda Royal Halý Ýplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin TMSF Fon Kurulu Kararý ile satýþa çýkarýldýðý ifade edilerek, Borsa Ýstanbul A.Þ.'de iþlem gören þirket paylarýnýn akýbeti hakkýnda bilgi talebinde bulunmuþtur.
TMSF Fon Kurulu Kararý ile Royal Halý Mal, Hak ve Varlýklarýndan oluþturulan Royal ve Atlas Halý Ticari ve Ýktisati Bütünlüðü ile BCF 1 Ticari ve Ýktisadi Bütünlüklerinin satýþýna karar verilmesi iþlemine yönelik olarak, Anayasa Mahkemesi'nin 10.05.2017 tarih ve 2014/11382 Baþvuru Numaralý kararý da dikkate alýndýðýnda, anýlan iktisadi bütünlüðün satýþý ve sonrasýnda izlenecek süreçte pay sahiplerinin mülkiyet hakkýna iliþkin hukuki deðerlendirme yapýlabileceðinden, konuya iliþkin detaylý bilginin TMSF'den edinilmesinin yararlý olacaðý düþünülmektedir.
Bilgilerinize sunulur.
Baþvurunuz ile ilgili tüm iþlemleri CÝMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
Bugün itibariyle royal maceramý mecburen tamamladým bereket versin iyi kazandýk tüm karalamalara raðmen herkese bol kazançlar dostlar ytd
benim de 6 yýllýk birlikteliðin sonuna gelindi.
kalanlara bol kazançlar
Yer Ýmleri