neymiþ 25 þirket sözleþme almýþ.................iþleri güçleri yalan........ süreç asyb ýn aynýsý. bizlerde asyb dan bu düzenin kurbaný olduk degiþen hiç bir þey yok...............
neymiþ 25 þirket sözleþme almýþ.................iþleri güçleri yalan........ süreç asyb ýn aynýsý. bizlerde asyb dan bu düzenin kurbaný olduk degiþen hiç bir þey yok...............
aynen öyle
eðer satýlýnca hadi güle güle diyeceklerse ve sizde buna gerçekten inanýyorsanýz o zaman beklemek enayilik olmuyor mu
ben sattým ama eski bir ortak olarak takip ediyorum ortada net bi durum yok ben belirsizliði sevmediðim için sattým çok þükür yeterince de kâr ettim darýsý sizlere olsun.
2015 yilinda 60 bin koydum
2020 yýlýnda 130 bin aldim
Bu geçen 5 yýlda saçlarý beyazlattim..😊
Sizlere yýllarca bekleyenlere bir güzel sattýrmýþlAr. Benim aldýðým Deneme amaçlý çok ufak nimiktardý önemli deðil ama bence bu film an itibariyle bitmedi. Daha çok ihaleler görülür, belki satýþ þekli deðiþir. Burasý Türkiye. Bekleyelim görelim. Çalýþan , üreten ve kýymetli bir deðerse dediðim gibi daha çok taliplisi çýkar.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senedir devam eden küçük yatýrýmcý muhabbetidir.
Madem satýþtan sonra royal diye bir þirket kalmayacaktý o zaman neden halen borsada iþlem görmesine izin verdiler?
Öte yandan maksat baðcýyý dövmek deðil de üzümü yemekse alýn size çok güzel bir yöntem. Madem tmsf borçlarýný tahsil etmek istiyorsa atýyorum sermayeyi 60 dan 150 ye çýkarýr . Artan bu 90 milyonu da mevcut ortaklarýn artýrýma katýlmalarýný engelleyip tahsisli yapar. Tanesini de 4,5 liradan satar. Buradan gelen 380 milyon ile býrç tahsilatýný yapar. Böylece en azýndan elinde hisse olanlar maðdur olmaz. Þirket çalýþmaya devam eder. Bakarsýn daha sonraki ilave sermaye ile þitket çok daha iyi yerlere gelebilr. Yani Allah aþkýna hemen bizlerin aklýna geliyor bu kurumun baþýndakilerin hiç mi aklýna gelmiyor. Daha düzgün bir yolla tahsilat yapýlabilmesi mümkünken neden bulanuk sularda balýk avlanýyor . Anlamadým gerçekten
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir 30 senedir bitmeyen küçük yatýrýmcý muhabbetidir.
Sýkýntý Royal halý ile Bcf 1 in bina yapýsýyla alakalý olabilir .Bcf 1 in binasýnýn bir kýsmý royalin kullanýmýn da çok birbirine içerikli ihaleye de ayrý ayrý çýkýldý katýlýmcýlar burayý sýkýntýlý görmüþ olabilirler .Ya royali ihale üsülü satacaklar bcf yi ayný kiþiye bir fiyat belirleyip verecekler yada birleþtirme yapýp ihaleye tek çýkmalarý gerekir diye düþünüyorum .Bcf 2 Royalin Bcf 1 Naksanýn bence uzlaþmazlýk buradan olmuþ olabilir ytd
Yer Ýmleri