Çin'in Vuhan'da daha önce 2 bin 579 olarak ifade ettiði can kaybý sayýsýný 3 bin 869 olarak revize etti.
bu çinin aðzýna fena scacaklar öyle böyle deðil yalnýz...
Çin'in Vuhan'da daha önce 2 bin 579 olarak ifade ettiði can kaybý sayýsýný 3 bin 869 olarak revize etti.
bu çinin aðzýna fena scacaklar öyle böyle deðil yalnýz...
Son 6 aydýr izlediðim ekranlarda þunu farkettim...
Bizim yerli borsa çeteleri, sadece bizim ky' yi deðil, yabancýlarý da fena tokatlýyorlar...
Ya da tokatlamaya çalýþýyorlar diyelim, özellikle yabancý mal çýktýðýnda hakikaten piþman ediyorlar...
Bu durum eskiden böyle miydi bilmiyorum, ama ben yeni denk geliyorum bu duruma...
Þimdi böyle bir durumda adamlar sizin borsanýza neden gelsin ???
Bugün x30 daha hareketli..Para gelmiþ ise likit olana gireyim dedi belki de.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
PEGASUS muhtesem silkeleme yapýyor. Evet bu kelimeyi kullanabilirim
Sabah raporundan bugun cok guzel laf verdi... her nekadar talep dursada.. ticaret dursada bu dolar bollugunda 2-3 milyar$ a bi tuprasi kuramazsiniz.. 4-5 milyar $ a akbanki garantiyi kuramazsiniz diyor..ve cok doru diyor..sonuc olarak tabiki dibin dibi yok ama.. burdan asagida fazla bi yol yok
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artýk orta ve uzun vadeli pozisyonlar üzerine yatýrýmlarýmý devam ettirdiðim üzere bu forumu fazla takip edemiyorum. Ancak takipçiler için kendi açýmdan bi deðerlendirme yapýp kaçayým.
Þu anki görünüm pandemi sebebiylen ekonomilerin ancak Haziran baþý yani 3 ncü çeyrek itibariyle harekete baþlayacaðýný öngörüyorum. Ancak dünya da toplam 20 trilyon dolar civarý yeni para basýldýðýný düþünürsek bu paralar borsalara doping etkisi yapacaktýr fakat bollaþmasý sebebiyle önümüzdeki dönemde dolarýn bu kadar kuvvetli olmayacaðýný düþünüyorum.
Sýnýrlý olmasý hem de üretiminin þu ortamda nerdeyse durmuþ olmasý dünya da faizlerin sýfýr civarlarýnda seyretmesi sebebiyle bu sene sonuna kadar ons altýn gözde yatýrým aracý olmaya devam edecektir.
Geçmiþte takip edenler 1150 dolar maliyetli ons altýn pozisyonlarýmý korumaya devam ediyorum. 2019 Aralýk ayýnda 5,76 dan açmýþ olduðum dolar short pozisyonlarýma (enflasyon farkýyla þu an maliyeti 6,1 civarýnda) , 6,95 den ayný ölçüde ek yaparak 6,525 maliyetle bu pozisyonlarýda taþýmaya devam ediyorum.
Yine takip edenlerin bildiði üzere 90 bin altýnýn bizim endekste her zaman alým fýrsatý 112 bin üzerinin de satýþ fýrsatý olduðunu her daim dile getirmiþimdir. Ancak buradan yazmadýðým için bu yönde almýþ olduðum pozisyonu þu anda yazmanýn bir manasý bulunmamaktadýr.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri