birileri twitter da yazmış"Zaten konuşulan iki şey taban tabana zıt: 1. Bddk: Yurtdışına TL vermiyoruz. 2. MB: TL verip döviz alarak swap yapmak istiyoruz."
birileri twitter da yazmış"Zaten konuşulan iki şey taban tabana zıt: 1. Bddk: Yurtdışına TL vermiyoruz. 2. MB: TL verip döviz alarak swap yapmak istiyoruz."
Sinop'ta kan donduran olay: 13 yaşındaki öz kızını iki kez hamile bıraktı!
Sinop'un Durağan ilçesinde, 2 yıl arayla hamile kalan 13 yaşındaki kız çocuğu Ö.N.T.ye, cinsel saldırıları gerçekleştiren kişi baba Ömer T. (50) çıktı. Gözaltına alınan baba, tutuklandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...irakti-1739198
Bu igrenc adam cezaevinde nasil yasayacak acaba.
Bu tip olaylar o bölgelerde normal vakıa. Ben 2003 te sinop- durağanda aynı olaya şahit olmuştum. O zaman ailenin ve akrabalarının tutumu çok garipti. yani kız çocuğunu suçluyorlardı. Eğitim şart diye boşa demiyorlar.
Ben artık bu tip işlere takılmıyorum. Bu millet okuyarak değil, yaşayarak öğrenen millet diye düşündüğümden ; kendimi koruyarak -gerekirse izole ederek- yaşıyorum.
Reha beyin çakmaklı eylemi bitmedi mi daha. Eğlenceli konulara geçilirdi bu saatlerde.
Tecavüz listesi yayınlayan Kadir Gözoğlu, cami dernek başkanı çıktı!
https://tele1.com.tr/tecavuz-listesi...-cikti-165109/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Carsamba gunu evın ıhtıyaclarını almak ıcın markete gıttım. Marketın onunde 7 yaslarınde sezercık gıbı temız yuzlu bır cocuk kıyma alırmısınız dıyo sordu cekınerek. Normalde yardım etmem bu sekılde malum ramazan bırde yasanan durum yuzunden ıhtıyacı vardır dıye. kıymasını aldım baska bır sey ıstermısın dıye sordum tavukkanadı dedı onuda aldım baska ne ıstersın dedım yag dedı yagını aldım bırde prinç aldımm. Sevınlı cocuga verdım. bıraz ıslerım vardı dolastıktan sonra eve donerken baska bır marketın onunde bu sefer sevımlı bır kız cocugu :D 3 kardesız ıhtıyacımız var dedı dedım senın kardesıne aldım bugunluk benden bu kadar sonra baktım anaları orda oncekı cocuga bakmıstım nereye gıdıyor dıye o kadın. Gittim kadının yanına buncacık cocukları nıye dılendırıyosun cocukların ezılmesıne sebebıyet verıyosun ihtiyacımız var falan fılan beledıye yardım yapmıyor mu yapıyor dedı . ufak erkek cocugu kımın nesıydı dedım ablamın dedı. Almanya olsak cocukları boyle anaların elınden alır . Bizimi kandırıyorsunuz bılmem ama o cocuk ıcın aldıklarım helal olsun dedım helal ettım ayrıldım yanından. Kendımı yardım etmıs gıbı degıl dolandırılmıs gıbı hıssettım acıkcası.
Siz üzerinize düşeni yapmışsınız önemli olan budur. Geçenlerde merak ettim. Sosyal yardım zaman ve sayı dağılımı var mı ?. Günün sonunda ne kadar kişi kendi ayakları üzerinde tekrar durmayı başarıyor. Kimilerinin asla düzelemeyecek sorunları olduğunu kabul ediyorum. Ama mutlaka düzlüğe çıkanlar olmuştur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri