Sn Ahmetg, Evet firsat buldukca geliyorum. Siz en iyisimi bir skyscanner de bir Avustralya Turkiye ucuslari icin bir tarama yapiverin, Kafanda suphe kalmaz. Fazla gurcalayip da beni yazmaya zorlama cunku Reha Gaya abimizin ofkesi ustumuzde zati.Sen yankilerin parasi ne olacak ondan haber ver.
Ben birisine boşuna dalmam veya aşağılamam geldiğinden beri, Kanada sınırına yakın yerleri en zavallı yerler ilan etti, yurtdışındaki Türklerin tamamına en aşağılık sınıf dedi, tüm uçak yolcularını iğrenç kimseler olarak niteledi ve ben bunu çıktığı yere geri sokmadım.
Forum yönetiminin bana, sabır abidesi madalyası vermesi lazım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Milattan evvel sene 20 otuz kırk elli felan
2 romali sezar a kufrederler
Yoldan geçen fakir der ki
Para nin üstünde kimin resmi var
Yüz resmi
O hesap
Kanada dolar Avusturalya dolar
İstersen hela kağıdı yap
Kimin resmi varsa
Sözü o kor
Gerisi forum masalları
Ninniiii
Her devrin adami, secim kazanmak icin emeklilik yasini 38'e indirdi.
Sonra gelenler, bunu duzeltmek yerine, calmayi tercih ettiler, Mesut, Tansu, Recep hemen hepsi.
Burada yazan bir alman topcusu vardi, adam oyle seyler yaziyor ki, kan beyninize cikiyor.
O nedenle diyoruz, bu millet sistem filan kuramaz, nerde hirsiz var, bulur secer getirir.
Sezar'in hakki sezar'a, bu emeklinin hakki da bu. Beter olsun.
2002 senesinde 8-10 yasinda olanlar, koca adam oldu, kendini bildi bileli yonetimde bunlar var.
18 sene oldu, Demokrasi bu saniyor.
Imam hatip acti, kuran kursu acti, ogrenci yurtlari ve feto'yu eliyle generaller yetistirdi, ensar mensar vakiflarla oyle bir nesil yetisti ki, artik kimsenin umudu kaldigini sanmiyorum.
Allah yardimcimiz olsun.
Yer İmleri