Bir de Viopta 200 binciler var, onlar ne içiyorsa!
Biz Dünya batýyor deyoruz, bunlar Bist 200 bin naaa... 200 bin!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yok karar verdim bakýmevi esas farký yaratan, çünkü Almanya hariç hepsine karþý bariz nüfus üstünlügümüz var.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yasin da faktörü az degil.
80+ yakalandiginizda gitme ihtimaliniz cok yükseliyor.
Örnegin isvicre'de 80+ olup corona ihtimali varsa hastalara buraya gelirseniz %80 ölme riskiniz var deniliyormus.
O yüzden cogu hastaneye gitmiyormus ve su anda ölüm vakalarinin %75'inin hastanede degil evde oldugunu bildirmis bir isvicreli kardiolog.
Avrupa'da (orta Avrupa) vefatlar genelde %75 hastane veya bakimevinde olur. Su anda biraz ters bir durum var.
Yav hiçbiri deðil. Virüsün tutunduðu Ace 2 proteini bizde azmýþ, bu yüzden baþlarda tutunmuyordu ama sonradan fikri deðiþti bir dal alýp gidiyor o yüzden bizde ölüm az . Daha ne kadar über bilimsel bir açýklama yapabilirim bilmiyorum.
Dün DSÖ en kötü yaþanmadý dedi ama biz mayýstan sonra normale dönmeyi düþünüyoruz. Normal nedir , normale ne yaparak döneceðiz acaba?
BAÞARI ÞANSI YÜZDE 80
Baþarý þanslarýnýn yüzde 80 olduðunu duyuran Oxford Üniversitesi ekibi de eylül ayýna kadar yaklaþýk bir milyon doz aþýyý hazýr hale getirmek istiyor.
"ChAdOx1" adý verilen potansiyel aþý, þempanzelerde gribe yol açan bir adenovirüsün genetiði deðiþtirilerek üretildi.
Virüsün genetiðiyle, insan vücudunda geliþmesi engellenecek þekilde oynanýrken Kovid-19'un insan hücrelerine tutunmasýný saðlayan çivi proteini üreten genetik unsurlar eklendi. Aþýnýn, virüsün ürettiði çivi proteine yapýþarak onun hücrelere nüfuz etmesini önleyecek antikorlarý üretmesi amaçlanýyor.
https://www.mynet.com/ingiltere-de-p...k-110106500380
Yer Ýmleri