ABD ilk ceyrekde yüzde 5 küçüldü diye bayram havasý var piyasalarda ulan ilk çeyrek sadece Mart ayý Nisan'da ne bok yiycek bu adamlar cidden ilginç bir piyasa var.
ABD ilk ceyrekde yüzde 5 küçüldü diye bayram havasý var piyasalarda ulan ilk çeyrek sadece Mart ayý Nisan'da ne bok yiycek bu adamlar cidden ilginç bir piyasa var.
Ne yaþandý bilemem ama benim kayýnbirader ve eþi ikametleri farklý olduðu halde , geçen gün sms ile Ankara Kýzýlay da bir eczaneden maskelerini aldýlar. Sonuçta maske ( sms ) kiþiye özel olup, hangi þehirden aldýðýnýn bir önemi olmamalý. Eczanenin kullandýðý sisteme - verildi - diye giriþ yapýldýðýnda artýk baþka hiç bir eczaneden alamazsýnýz zaten.
Benim endiþem tüm dünya bu yaþananlarý bir anda unutup piyasalara pompalanan paralarýn üzerine otururlar mý ?????
Biz de deðil ama dünya da çoðu ülke geri ödemesiz para daðýttý ...
Aklýma þu meþhur aða nýn fýkrasý geliyor ....
Kaç aydýr tüm düzenimiz bozuldu borsalara bakýn neredeyse krizin baþýnda ki yerlere geri geldiler ..
Bu arada biz de ülke olarak sanýrým sabit kura geçmiþ olduk ...
Herkese saygýlar ...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir ....
Adam olmayana , Düþman bile olmam ....
Selçuk geçer ve kýdemli analist youtube de sürekli paralel felaket videolarý yaparlardý. 3 gündür ayrýþtýlar.
Selçuk geçer grafik vs. kullanmadan direkt dalýyor ve altýn , döviz alýn tutun diye anlatýyor.
Kýdemli ise , matbu bir grafik üzerinde ezberlenmiþ üç- beþ formasyon çizerek dolar ve altýn da felaket yakýn ( düþecek ) diyor.
Gelelim bana , ben genelde grafikten anlamadýðým için derin gönül gözümle bakarým. Bu güne kadar gerek televizyondan gerekse diðer kanallardan kimse '' ey vatandaþ yakýnda felan, felan yükselecek alýn kazanýn '' demedi ve demez. O halde , onlar ne diyorsa yazarým kenara ve marketler, sokaklar ile pazarlarda durum nasýlsa gece istiareye yatarým. Genelde tutar.
Bu gece FED ne derse desin , 2 saatlik bir sarsýntýdan sonra uçak sað salim yere inecektir.
Hissettigim o ki, Borsa'ya gelecek cok kisi ve para var.
Suan 101.550 endekste ve hala yukseliyor.
Bir asi bulundu haberi duserse, solugu 130.000 lerde aliriz gibi geliyor.
Bir havuç bir sopa var. Sonra gerçekler.
Senaryo A
Aþý bulundu. Çoþku. Kötü bilançolu þirketler acý gerçekler
Senaryo B
Ýkinci dalga geldi. Hüzün. Aþý bulundu. Çoþku .Kötü bilançolu þirketler acý gerçekler.
Günün sonunda pasta cilayla düzelmeyecek bir hasar var. Ve problemi çözmek için þöföre daha çok içki verip. Sarhoþ etmeye çalýþýyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri