Yalandan 3-5 metre delerler....kuyudan bi sey cikmadi der ustune villa yaparlar...
Demedi demeyin...
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Merkez Bankasý haftalýk menkul kýymet istatistiklerini açýkladý. Buna göre, yabancý yatýrýmcýlar geçen hafta net net 478 milyon dolarlýk menkul kýymet sattý. Yabancýlarýn menkul kýymet satýþlarýnda 150,4 milyar dolarý hisse senedi, 327,6 milyar dolarý ise DÝBS olarak gerçekleþti.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
bazý hastalýklý beyinlere göre '' Türban veya kapalý giyim namus sembolüdür '' . Esra Erol un proðramýna bakýnca bütün aykýrý iþlerin içinde kapalý bayanlar var. Ayrýca evimin karþýsýndaki imam hatip lisesindeki kapalý kýzlarýmýz , gençlerle sarmaþ dolaþ öpüþürken çok gördüm. Peki bütün bunlara bakarak - kapalý giyinenler ahlaksýz mý - diyeceðiz. Haþaa. tam aksine, genç insan bunlar. Zaten öpüþmüyorsa anormal. Bu iþin giyimle, inanýþla, iklimle ne alakasý olabilir .
Dert baþka, benim yapamadýðý baþkasý da yapmasýn veya zýt kutup oluþturarak minderi saðlamlaþtýrma çabalarý bunlar. Sokakta çok sýk görüyoruz ve seviniyoruz ki, baþý açýk kýzla baþý kapalý kýz gayet þen þakrak koyu sohbetle gezip eðlenebiliyorlar. Hepsi bizim insanýmýz. Her kiþi kendi yaþam tarzýný seçmekte serbesttir.
sn. delikan , bugün akþam dolarda nasýl bir hareket bekliyorsunuz ? Dün eþek yüküyle alýnca sýpa küsmüþ, beni neden boþ gezdiriyorsun diye aðlýyormuþ. Þimdi sýpaya biraz dolar yüklesem zorlanýr mý acaba ?
Dolarda 6,98 ile 6,99
6,99 ile 7,007 arasýna en az 1 birimlik sosyal mesafe konmadýðý gerekçesiyle bazýlarý çok kýzýyormuþ.
Gerekirse bu mesafeyi koruyamayanlara ceza bile kesilebilirmiþ. Sosyal mesafe deyip geçmemek gerek. Henüz pandemi þartlarý gevþetilmedi ki dolar neden gevþesin.
Yer Ýmleri