Originally Posted by
watcher46
Günaydýnlar,normalleþme konusunda kimsenin ne olacaðýný bilmediðini düþünüyorum,sadece iyi niyetli planlamalar var,planlayýcýlar da bizimle birlikte yaþayarak öðrenecek,Almanya dada benzer durum olduðu söyleniyor..
Ben giyim maðazalarý vb den önce otellerin açýlmasýna taktým doðrusu;bütün bir yýl plan yapýyorsun ciddi bir bütçe ayýrýyorsun ve her adýmda tedirgin olarak tatil yapýyorsun;odana çýktýn,senden önceki ailede hastalýk var mýydý? oda iyi temizlendi mi?
yemeðe indin,garson acaba gizli taþýyýcý mý? havuz temiz mi?rahatlamak için tatile git,psikopat olarak geri dön...
Dün yaþadýðým küçük ilçede uzun bir aradan sonra ilk kez yaya olarak merkeze indim,alýþveriþ yapabilirim düþüncesiyle;eldiven,çift maske,þapka ve gözlükle çýktým,insanlar bana uzaydan gelmiþ gibi baktý,gerek maskeye ulaþým imkansýzlýðý,gerekse bana bir þey olmaz mantýðý,baharýn gelmesi insanlarý iyice gevþetmiþ...
Bu þartlarda büyük þehirlerin seyahat yasaðý kaldýrýlýrsa Trakya ve Anadolu nun küçük þehirleri ayvayý yer,canlý örneði;bulunduðumuz ilçede son bir haftadaki tek enfekte hasta,Ýstanbul dan kaçarak gelen 40 yaþýnda bir erkek..
Yer Ýmleri