Fulltime evde oturanlara lafým yok ama çalýþan insan için tatil ihtiyaç, 5 gün boyunca maske takýnca hani derler ya bir kulaðýn arkasý kaldý hakkatten maske orayý hallediyorben yunanistan sýnýrý açarsa düþünüyorun.
Not: herseydahil sistemde tatil yapmadým ama fabrikasyon bir düzen olduðunu düþünüyorum o yüzden riski çalýþmakla aynýdýr. Öyle biryerde bende tatil yapmazdým.
YTD
O da doðru sn dimitris.Bizde doktorlarýýn kod girmesinde az biþi yönlendirme yapýldýðýný kolayýna covid girilemediðini duydum.Ýtalyada ispanyada almanyada bu baský yapýlamýyordur diye düþünüyorum.Çin ,brezilya ,rusya falan tabi karanlýk memleketler ordaki rakamlar kesinlikle güvenilmezdir.Avrupadaki rakamlar bana daha güvenilir geliyor.Zaten daha ne desinler adamlar ispanyada ingilterede italyada bir ara her gün nerdeyse bin kiþi ölüyordu .
Yer Ýmleri