O egeli ben deðilim
Hukuk kýsmýyla pek ilgilenmiyorum. Þu anda kirada oturuyorum. Ev sahibi 1 yýllýk kirayý ve aidatý peþin aldý. Zaten genelde köydeyim. Ankara merkez de bir daire kiraladým ki, hastane iþleri, çocuklarýn eðitimi vb. kullanýlsýn diye.
Oturduðum bölge de ( eryaman ) konut fiyatlarý týpký Forex gibi. Anlýk iþleme açýk. Bir daireyi 8-10 emlakçý deðiþik fiyat ve mahalle, kat olarak ( yalan bilgiyle ) ilan veriyor. Örneðin; 450 bin yazan emlakçýyý arayarak nakit 385 olur mu diyorum. Adam nazlanýyor felan kapatýyoruz. Bir baþka emlakçýya ayný daire için diðer tlf. numarasýndan 380 teklif ediyorum, kapatýyoruz. 2-3 gün içinde dönüþ yaparak '' 400 yapalým bitsin '' diðeri '' her þey içinde 420 olur '' diyorlar.
haliyle ben baþka bir daire aldým diyerek teþekkür ederek gerçek fiyatý saptamýþ oluyorum. Ama bu kadar oynaklýk alma isteðimi kýrýyor.
Kendi adýma 400k para yatýrdýðým zaman tamamýný öz kaynakla finanse edersek buradan ne kadar gelir elde ederim diye bakýyorum. Teklif konusunda çok haklýsýnýz 220k olan bir taþýnmaza 150k teklif etmiþtim hemen kabul görmüþtü. Etiket fiyatýndan %15-20 indirim ile sürece baþlamak günümüz koþullarýnda makul. Ancak emlakçýlarla muhatap olmak gerçekten çook yorucu geliyor...
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Surp Asdvadzadzni Kilisesi'nin giriþ kapýsýný yakan M.K gözaltýna alýndý. Ýfadesinde ''Corona virüsünü bunlar bela etti'' dedi.
Virüs belasýnýn failini bulmuþ arkadaþ
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri