vaka sayisi 500un altina inse de nefes alsak. seyahatler falan acilsa.
bunaldýk .
rusya 10 800 yeni vaka. saglam geliyorlar.
vaka sayisi 500un altina inse de nefes alsak. seyahatler falan acilsa.
bunaldýk .
rusya 10 800 yeni vaka. saglam geliyorlar.
sabiha açýlýyor bayram sonrasý .
seyahat kýsýtý da kalkýyor demektir bu
Hsse net de ÝÞÝN aslý nýn konuðu kitapçý
sütlu nuriye
kitapçý viop hocalarýnýn swap'ýn ne olduðunu anlamalarýna yardýmcý olmuþtur, topiði 40 dakika susturmuþtur
mckinsey'in bir kredi deðerlendirme kurumu olmadýðýný dolarcýlara söylemek zorunda kalmýþtýr
üleþtirmek kelimesinin yerinde kullanamayn kiþiye ona kelimeyi yanlýþ kullanýyorsunuz diyemeyenleri zor durumdan kurtarmýþtýr
yerli yersiz o kelimeyi kullanan kiþinin zeki olduðunu da bilir ama o da yarým asýr sonra kelimenin anlamýný öðrenip artýk kullanmaktan vaz geçmiþtir
kitapçý forumun bilge abisine sessiz geminin müellifinin kim olduðunu da uygun bir uslupla nezaketle hatýrlatmýþtýr
matematik öðretmenine de % hesaplamayý 2 hafta da ancak öðretebilmiþtir
Bu topikte ülke sýnýrlarýnýn menederes döneminde çizildiðini yazana ses çýkarýlmadýðýný da görmüþtür
kitapçý bir çok rekortmen hisseyi vaktinde alabilip kazanmadan satabilmeyi baþarmýþtýr
kitapçý sudan sepeplerle 31 adet ceza almýþ sýnýra dayanmýþtýr
kitapçý REÝS hayranýdýr..
kitapçý 12 eylül öncesi küçük moskova deye anýlan ÞAVÞATLIDIR
kitapçý bügün yalancýktan cumhuriytçi ve kemalist olanlardan deðildir, özünde cumhuriyetçidir tarihiyle barýþýk olanlardan
kitapçý eðitim döneminde yazýlý imtihan kaðýtlarýnýn bu kaðýda benim ilave edebileceðim bir þey yok diyen hocalar görmüþ
bu gün yalancýktan cumhuriytçi olanlar yüzünden bir de aþýk olunca üni okuyamamýþtýr.
kitapçý bu yazýyý dün geceki eðitim ile ilgili yazýþmalardan yola çýkarak yazmýþtýr
Son düzenleme : kitapci34; 09-05-2020 saat: 23:03.
Uçmuþ yine bu!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bu yandaþ haber kanallarýna bakýn paralý troller kimlere aðza alýnmayacak hakaretleri yapýyor. Mesala bugün Babacana yapýlanlarý yazsam siteden 1 hafta yasaklý olurum. Yani bunlarýn özü bu
Sadece bizde deðil tüm dünyada kalkacak kapitalist sistem
Son düzenleme : Pscyokinesis; 10-05-2020 saat: 00:03.
https://mobile.twitter.com/VeriDelis...799361/photo/1
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri