Avrupa'nýn ünlü uluslararasý takas kuruluþu Euroclear Bank ve Clearstream Banking ortak iletiþim platformlarý Bridge üzerinden Türk Lirasý iþlemlerini 18 Mayýs'tan itibaren askýya alýyor.
https://www.finansgundem.com/haber/t...ldilar/1491763
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Benim yardim ettigim bir eski arkadasim var.
Oto Sanayide dukkani vardi, fena batti, borclarini 3 sene once yapilandirdi, fakat, onlari da odeyemedi.
Neyse uzatmayim, para gonderiyorum, 2018'in borclarini kapattigina dair maaliye makbuzunun resmini istiyorum.
Oduyor, resmi gonderiyor, 2019'a basliyoruz filan, cok bir sey kalmadi.![]()
Þöyle bir gercek var ben fakirim dýyýp dýlenenlerden daha cok fakirim. iþ anlamýnda olsun saglýk anlamýnda olsun butun iþlerim ters gitti. Rahmetli babam cenabetmi geziyon derdi. Çok sukur elým bolken verdýklerým sayesinde belki Halil ibrahim bereketi oluyor.
Yardým etmek güzeldir niyet onemlidir sonuçta bununda Allah katýnda bir degeri vardýr.
Ben sadece bu amacla para kazanmak istiyorum.
Müstakil Sanayici ve Ýþ Adamlarý Derneði (MÜSÝAD) Baþkaný Abdurrahman Kaan, iþ dünyasý ve ekonomi gündemine iliþkin deðerlendirmelerde bulundu.
Kaan, AA Finans Masasý'nda yaptýðý açýklamada, kurda maksimum seviyenin 4,30 gibi olduðunu düþündüklerini söyledi. Kaan bu seviyenin üzerini köpük olarak deðerlendirdiklerini ifade etti. MÜSÝAD Baþkaný, "Þu anki kurun iþ dünyasý için ihracat açýsýndan çok iyi bir yerde olduðunu düþünüyoruz. Yýl sonu itibarýyla 5 liralar civarýnda bir kur öngörüyoruz" þeklinde konuþtu.
Yer Ýmleri