turizm canlansýn diye yakýnda
bilim kurulundan deniz suyunun coronaya iyi geldiði
diyanet iþlerinden de deniz suyuyla alýnacak abdestin bir yýl geçerli olduðuna ait fetva çýkartýrlar
turizm canlansýn diye yakýnda
bilim kurulundan deniz suyunun coronaya iyi geldiði
diyanet iþlerinden de deniz suyuyla alýnacak abdestin bir yýl geçerli olduðuna ait fetva çýkartýrlar
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bakýn göreceksiniz bu turizmi açsýnlar ellerine yüzlerine bulaþacak.Tamam yazýn hastalýk azalýyor.Bizde baya iyi gittik.Ama bu hastalýk öyle lanet bir hastalýk ki havadan bulaþýyor,tamamen normal gözüken biri de taþýyýcý olabiliyor,tedavisi yok,bilinmeyen nedenlerle bazý hastalarda çok hýzlý bir þekilde ölümcül olabiliyor.Yani ekonomi tamam batýk onu anlýyoruz da bu þekilde düzelecek bir ekonomi olamaz ki.Bir kere mecbursun eskiden 10 kiþiye verdiðin hizmeti 3 kiþiye vereceksin e aradaki 7 kiþilik parayý o 3 kiþiden nasýl çýkaracaksýn.Yok biz gene bildiðimizi okuruz dersen de o iþ elde patlar.Neyse karar verilmiþ turizme start verilecek.Göreceðiz bakalým nasýl olacak.
Halamýn eþi de rahmetli hekimdi, oðlu ve kýzýný sýrasýylan Saint Benoit ve Notre Dame Sionda okuttu Tavþanlý da baska örneði yok, o yýllarda.
Kýsa keseyim 56 yaþýnda vefat ettiðinde, her ikisine de ne lazýmsa yapabilmiþti yazlýk ev daire otomobil v.s. yetim ve ailesi fakir olmasýna raðmen.
Þimdi Türkiye deðiþti, saygýnlýkta buna paralel düþtü, hekimlik artýk eskisi gibi deðil.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ahanda, bizim bunaðýn bilmediði bir týb kaldýydý, ona da el attý!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Kendisi burada yok isim vermeyeyim, o bir türlü anlayamýyor bu bunaðýnda bilmediði nane yok, bu cinsleri arasanýz da bulamazsýnýz, kýymetlerini bilelim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri