Benim BAÐ-GUR emekli mayaþý bankaya yatmýþ, maalesef fiziki olarak görüþemeyeceðiz kendisiylen.![]()
Benim BAÐ-GUR emekli mayaþý bankaya yatmýþ, maalesef fiziki olarak görüþemeyeceðiz kendisiylen.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Valla ne yalan söyliyeyim hissenette de bazý topiklerde çok þüpheli yorumcularla ve yancýlarýyla ben karþýlaþtým.Kimin ne amacý var neden kaðýdý över ya da yerer bilmeye imkan yok ki.Adam geliyor çok mantýklý donelerle bir ton laf yazýyor,bir bakýyorsun övülen kaðýt çokdan speðin eline geçmiþ operasyon baþlamýþ.E yazýlanlara bakýyorsun onlar da yanlýþ deðil,doðrular doðru da yazýlma amacý ne ,iyi mi kötü mü bir menfaatle mi yazýlýyor bilmek imkansýz,bazen de saçma sapan donelerle bir þeyler yazýlýyor yok o iþ öyle deðil deyince de linç ediliyorsun borsa dünyasý çok deðiþik bir dünya)))))))).O yüzden bizim borsada çok garibanýn parasý iç edilir.
hocam bu artýk barizdi yani bahsettim bir tarým þirketi, konkordato vermiþ hisseyi 0.30dan almýþlar 1.60da millete taban taban veriyor. Ben de bu hisseden 2011 de yüzde 20 zararla zor kurtulmuþ biri olarak kendi deneyimimi yazdým. Ayný sayfada konkordato ilan etmiþ þirket için ucucak, kacacak yok devlet tarýma destek veriyo patlayacak diye en az 30 yorum var.Ama iþin ilginci yorumlarý yazan 10 tane hesap sabah, öðlen akþam birer tur hisse övüyorlar.Benimde anneme vs sövdüler. neyse hisse taban taban giderken investing beni banlamýþ yazdýðým tek yorumda silinmiþ, ama manuplatorlerinki orada duruyor, hatta küfürleri bile duruyordu. Bu da orda investing denen siteyi yöneten þahsýn bunlarla bir çýkar iliþkisi olabileceði hissini doðurdu bende.
Yer Ýmleri