Benim pek aklým kesmiyor bu turist iþine, temmuz ayý sonunda ülkeyi komple kapatmasýnlarda ama biz oluruz bu, ya da Yunanistan, Ispanya, Fransa, Italyada olabilir göreceðiz.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Zaten hava yollari sirketleri ucakta mesafe istemiyor. Maske, eldiven vs. gibi seyleri yaninizda getirmenizi istiyor LH.
Bir de artik klimalarini yolcular girmeden calistirmaya basliyorlar. Daima yukardan asagiya dogru hava verdikleri icin havadan virus kapma ihtimal bayagi düsükmüs ucaklarda.
Asagidaki gibi yapilsa aerosol olayi da bayagi düsürebilir belki.
https://h4b5n3k2.rocketcdn.me/wp-con...uck-masken.jpg
Benim aklým bu turizm iþine hiç ermiyor.Þu anda sýcak memleketlerde hastalýk durmuþ deðil ki.Sýcaklarda hastalýk bulaþýnda azalma oluyordur belki ama hastalýk bitmiyor.Sezonu açtýn.Hastalýk taþýyýcýsý biri 2 ila 14 gün arasýnda semptom veriyor,ortalama 6 günde hastalýk çýkýyor.E bir kiþi bile olsa o turist ortalama 6 gündür virüs saçar durumda demektir.Bunu getiren uçaktakiler otele taþýyan vasýtadakiler oteldekiler hepsini karantinaya almak lazým.Tek hasta bile sistemi kitler nasýl olacak ki o iþ,Uçak seferlerini kaçýrdý mý yeni uçakta yer bulmak yazýn büyük problemdir.Karantina çýkýþý o insanlarý nasýl memleketlerine göndereceksin.O kadar çok soru iþareti var ki benim aklým almýyor.
Yer Ýmleri