Prof. Celal Þengör
May 23
Suriyeli kadýnla seviþirken camide basýlan imama ses çýkarmayýp, camide çalýnan çav bella için ortalýðý ayaða kaldýrmak, Siyasal Ýslam'ýn en belirgin örneðidir.
https://twitter.com/husnumahalli/sta...582063105?s=20
Celal Hoca fena kizmis.![]()
Bu vergi olayý tekel bayilerindeki alkol satýþý gibi olabilir tanýdýða var marabaya yok tarzýnda canlý takaslarda
Herkesin bayramýný tebrik eder, saðlýklý ve huzurlu günler dilerim.
Korona ve bilumum mikroplar gelip geçicidir. Önemli olan menzak mikrobundan kurtulabilmektir. Henüz bu mikroba çare arayan yok. hatta bilim insaný ünvaný taþýyanlar bu mikrobun aslýnda iyi bir þey olduðunu, tüm topluma bulaþmasý gerektiðini savunuyorlar.
Menzak, artýk ülke dýþýna da ihraç edilmekte olup, bazý batýlý ülkeler pasaport kontrolünde artýk menzak taþýyormu diye test yapmaya baþlayacaklarmýþ
Ben ve delikan burada her gün size yüksek sesle söyledik. '' Dövizinize altýnýza sahip olun, bir eþek bulun taþýtýn '' dedik. Ahaa þimdi %1 vergiyle almak zorunda kalacaksýnýz. Ticaret yapmýyorsanýz, sanayici deðilseniz dövizle ne iþiniz var diyorlar, gerzekler; ülkeyi ben mi yönetiyorum. Döviz ve hatta forex ne zamandan beri vatandaþa yasak. Gözündeki çöpü görmez , gelir benim çöpü öpmeye kalkar.
Yer Ýmleri