Dow Jones acilis + 344
Ne kadar acý, sayý fazla olduðu için isimler birbirine karýþýyor.
Bir kez daha buradan yazayým. Covidten kaybettiðimiz insanlar için tören yapmamýz ve bu isimleri bir anýtta yaþatmamýz gerekiyor.
Her ne kadar anýt düþmanlarý olsada, toplumun belleðinde bu olaylarý taze tutmak için bunun yapýlmasý gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
dýþarýda para gelmiyor, hatta çýkýyor. 170 milyar kýsa vadeli ödenecek dýþ borç için temerrüde düþmeden dýþ kaynak nasýl bulunacak ? Ýmf ye gitmiyorlar, faiz artýrýp tlnin cazibesini artýramýyorlar. Ýhracat, turizm vs covid 19 nedeniyle durgunlukta. Gizli, çaktýrmadan sermaye kontrolüyle kan kaybýna pansuman uyguluyorlar. Toplu igneye bile gümrük vergisi koydular. Bu konumda bulunan bir ülkede bir kac trol gelip paranýzý tl ye cevirin vatan hainleri, hüloð diye baðýrýyor. 2001 krizindeki gibi aðýr bir sonuca doðru gidiliyor, ama benim reise itimadým tam, arac tam duvara carparken bir çaresini bulacaktýr.
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
42m
Hazine ve Maliye Bakaný Berat Albayrak , bugün saat 21:00'da TRT Haber Özel Yayýnýnda gündeme iliþkin açýklamalarda bulunacak
O egeli ben deðilim
Ozan Bingöl
@ozanbingoll
·
5h
7 Aralýk 2019 tarihinde resmî gazetede yayýmlanan ve bazý vergi düzenlemelerini de içeren 7194 sayýlý kanunun 1 Ocak 2020’de yürürlüðe girmiþ olmasýna raðmen uygulamaya iliþkin usul ve esaslarý belirten teblið 5 ay sonra ancak bugün yayýmlanabildi! Yani yeni bir þey yok...
Dilimlerde deðiþiklik yok diye anlýyorum.
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri