-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Bizim yiğenin okul arkadaşının babası doktordu annesi hemşire .
Bir aydır corona ile mücadele ediyormuş bu hafta efat etmiş babası
Allah rahmet eylesin. Sokaktakilerse burunları dışarıda maske ile gezsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Bu arada kapıya teslim market alışverişini fırsata çeviren dolandırıcılar çıkmış.
Üst komşunuz evde yok sizin almanızı söyledi vs deyip 150-200 tl tutuyor koli içinde eften püften şeyleri bırakıp gidiyorlarmış .
Bir akrabamı dolandırmışlar o çevrede de 4-5 tane daha olmuş .
-
Sevdiğim ( saygı duyduğum ) arkadaşlara özel mesajla bazı şeyler yazmak istiyorum.
1. Özel mesajlar bir şekilde üçüncü kişilerce okunabiliyor mu ? ( yönetim dahil )
2. BDDK, maliye vs. kararları nedeniyle burada yazamadığımız şeyleri oradan yazabilir miyim ?
ben fazla detay bilmediğimden düz kullanıcıyım. O nedenle soruyorum.
-
vpn kullanarak siteye girsek bile nick ten ele veriyoruz. Bu işe bir çözüm gerek.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Bu arada kapıya teslim market alışverişini fırsata çeviren dolandırıcılar çıkmış.
Üst komşunuz evde yok sizin almanızı söyledi vs deyip 150-200 tl tutuyor koli içinde eften püften şeyleri bırakıp gidiyorlarmış .
Bir akrabamı dolandırmışlar o çevrede de 4-5 tane daha olmuş .
bugunde dısarı yuruyuse gittim gene market onlerınde dılencı para istemiyorum dıye baslıyor cumleye valla bu sefer yuzune bıle bakmadım. Dügüne gider gibi süslemişler kızı koymuslar marketın onune vicdan yaptırıyorlar . Çocuk subeyı arayacaktım ne ugrasacam dedım kendı kendıme aramadım.
-

Originally Posted by
ressam
vpn kullanarak siteye girsek bile nick ten ele veriyoruz. Bu işe bir çözüm gerek.
vpn dede kayıt tutuluyor vpn servısınden ogrenılebılıyor amann haaa
-

Originally Posted by
eksina
vpn dede kayıt tutuluyor vpn servısınden ogrenılebılıyor amann haaa
Bazı vpn şirketleri asla kayıt tutmuyor ve vermiyor...
-
delikan onlar para eder mi bilmiyorum ama 1000 dolar teklif ettiler vermedi zaten 850 dolar eritirsem değeri vardı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri