-
-
Son düzenleme : Moruk; 29-05-2020 saat: 07:18.
-
Ablasinin guzeli, yazilarin kafami karistirdi yahu. Sende mi buralarda yani Avustralya dasin anlamadim. Herneyse, hersey gonlunce olsun.
-
Avusturya daydım yıllar evveli bikac yil sadece, osterreich ; kim gider Avusturalya ya hep derdim de. İyi ki yerleşmişsin yadellere , kıymetini bil
Yani:
Şu covid felan şimdi
Gene en şanslılar
Senin ora, Kanada , Rusya
Toprak büyük, insan az
Eyvallah, cumlemizin gönlü ferah olsun.
Son düzenleme : Moruk; 29-05-2020 saat: 07:31.
-

Originally Posted by
Moruk
Avusturya daydım yıllar evveli bikac yil sadece, osterreich ; kim gider Avusturalya ya hep derdim de. İyi ki yerleşmişsin yadellere , kıymetini bil
Yani:
Şu covid felan şimdi
Gene en şanslılar
Senin ora, Kanada , Rusya
Toprak büyük, insan az
Eyvallah cumlemizin gönlü ferah olsun
Kanada nufusu 37.5 Milyon, 6 Binin uzerinde virus kurbani var.
-
Olur o kadar
Metropolde yaşayanlar onlar
ilk şok istatistikleri felan o yazdığın rakam ama kurtarır onlar bi şekilde kıyas etmen dahi af buyur, manasız.
Ama
İmkan var diyorum ben eğer ülke ufak insan çoksa imkan zate yok istesen planlasan gene yok bi kere arsaların yok varisleri yok komşuları yok sufa davaları kafan rahat değil ki daha işe girişmeden dersinki amaan bi sürü tantana boşver.
Yani toprak büyükse bulunduğun ülke de , git tarım yap abi karışan yok eden yok.
Para yoksada orda iste devletten bi yer (arazi parçası) tahsis eder sana
Yoksa Kanada manada en az nüfus yoğunluklu yer Avusturalya yla beraber. Şans demek işte bu.
-
Bizim buralarda o kadar degil sn Tinaz. Bizim eyaletde (queensland) hersey normale dondu, okullar acildi falan filan. Yanliz eyalet sinirlari diger eyaletlere kapali. Onlarda da durumlar iyi.
-

Originally Posted by
hayalım
Bizim buralarda o kadar degil sn Tinaz. Bizim eyaletde (queensland) hersey normale dondu, okullar acildi falan filan. Yanliz eyalet sinirlari diger eyaletlere kapali. Onlarda da durumlar iyi.
Cok severim sizin ulkenizi, 1983 de gelmis, 36 gun kalmistim.
Sydney'de, Bondi Junction diye bir semtte kalmistim.
Bayildim.
Belki Queensland cok daha guzeldir, daha az insan, cok daha iliman bir iklim.
Kiymetini bilin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri