-
-

Originally Posted by
apocalyptica
Süper cevap vermiş Şevket Çoruh,helal olsun yapıştırmış...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
Egeli
Abi o kadar sokağa çıkma yasağına rağmen hala binin altına inemedik. Şimdi yasaklar kalktı bu virüs eğer adana sıcağına dayanıklı ise başa dönmekten korkuyorum.
Moral bozukluğundan luppo alamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sıcak sadece virüsün yüzeylerdeki yarılanma ömrünü azaltıyor
lakin insandan insana bulaşmada damlacık etkisi devam ediyor
mesela virüs damlacık yoluyla yanağınıza bulaştı, dokunmazsanız sıcakta daha hızlı etkisizleşiyor..
-

Originally Posted by
apocalyptica
Bu tweetin altinda Sinan MEYDAN'in tweete var.
Sinan Meydan
@SMEYDAN
İstanbul'un fethi bizim için İstanbul'u vatan yapan önemde büyük bir olaydır.
1453'te II.Mehmed'in vatan yaptığı İstanbul'u 1920'de VI.Mehmed düşmana teslim etti.
Atatürk ve Türk milleti Sakarya'yı ve Büyük Taarruz'u kazanarak İstanbul'u, Edirne'yi, Bursa'yı yeniden vatan yaptı.
-

Originally Posted by
Tinaz
Bu tweetin altinda Sinan MEYDAN'in tweete var.
Sinan Meydan
@SMEYDAN
İstanbul'un fethi bizim için İstanbul'u vatan yapan önemde büyük bir olaydır.
1453'te II.Mehmed'in vatan yaptığı İstanbul'u 1920'de VI.Mehmed düşmana teslim etti.
Atatürk ve Türk milleti Sakarya'yı ve Büyük Taarruz'u kazanarak İstanbul'u, Edirne'yi, Bursa'yı yeniden vatan yaptı.
Şimdi gidip Mısır 'ı fethetsem, bunlar bana değil Yavuz'a dua ederler o halde. Kalsın o zaman ellemiyorum.
-

Originally Posted by
Batman
Brezilya'yı unutmayalım Reha Abi, onlardan kötü duruma düşmekte bol güneşli memleket halbuki.
Havalar bulutludur. Yoksa yaz gelince virüs bitecek demişti bi tanıdığım. Bizde bir de protein var , bütün dünya bizden protein almaya gelecek. Ruslar kapıda bekliyor. Uçacagiz inşallah. Allah protein kaynağımız olan barzolara zeval vermesin.
-

Originally Posted by
reha kaya
Bu konuda muğlak kaldı yahu, Özgenin kime verdiğini "oyunu" öğrenemedik gitti.

Kadının üzerine gitmeyin hatırlamıyordur belki.
-

Originally Posted by
MKELES
Ya maşallah zam yağmuru hiç durmadan devam ediyor. Kuruyemiş dükkanına girip çıkmam bir oldu. 2023 hedeflerine hızla ilerliyoruz. Zam zam zam fıstık hemide yer fıstığı 40 karışık 70 ila 100 bu nasıl büyüme. Durmak yok sevmeye devam.
aynen kabuklu fıstık doldurmuslar poşete bir bakayım fıyatına dedım 40 tl..herkes kısa yoldan para kazanma derdinde
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri