Yönetim büyük hata yaptý viopu okursa bastan sona olayý anlayacak okumusu yazmasý zir cahili tek kitap acmamisi zengini fakiri hep.ayni kafada once dine sokuyorlar isi sonra siyasete milleti girdap gibi cekiyorlar gece alaman iti sabah kitapsýz ayný isi yaptý bu adamlarin akillanacagini dusunmek safliktir adamlarbiatci adamlar yaðlayýcý yalayýcý adamalr profosyonel olarak troller maaþlý maþalar adam madem beðenmiyorsanýz viopta yazmayina kadar geldiler resmen daðdan gelip baðdakini kovmaya çalýþýyorlar
bir halt olacaðý yok.
Profesyonel deðil mi o kelimenin orijinali
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bu adamlarýn çoðunluðu üç kuruþluk bilgisiyle forumu ve topikleri sabote etmek üzere zemberekleri kurulmuþ oyuncaklardýr aslýnda.
Bazýlarýnýn ise üç kuruþluk dahi ekonomi, borsa bilgisi yoktur.
Mesela benim dumanigge hocam. https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=44328
Adam Sütaþ'ýn borsada iþlem gördüðünü ve çin'e süt satacaðýný sanýyor.
Bunu da hikaye diye millete kakalamaya çalýþýyor.![]()
Biz derken biz kimiz onu sorgulamak lazým. Ýmanýn yahut islamin þartlarýnda Arap milliyetçiliði olmadýðý için araplarýn yaptýðý hiçbir þey beni ilgilendirmiyor. Türklere yaptýklarý ise milliyetçi bir insan olarak rahatsýz ediyor.
Burada hem fikiriz beni anladýðýnýza göre.
Osmanlý 'ya gelince ise ; Osmanlý 'da iç saray mensubu bir devþirme deðilseniz yine bize faydasý yoktu . Yahut özlenecek bir þeyi yoktu . Koç holdingin daha zengin olmasýnýn bir Anadolu köylüsüne faydasý neyse , Osmanlý 'nin yeni bir devleti vergiye baðlamasý da o kadar etkilidir Anadolu insaný için.
Biz ; çoðumuz, Anadolu köylüsü idik. Tarla iþledik, kýlýç salladýk; ama patron kazandý. Þimdi neyini özleyeyim bunun . Bugün de ayný o gün de aynýydý.
Ekonomi ve borsa forumunda kakalamaya çalýþtýðý borsa bilgisi bu kadar ise, millete kakalamaya çalýþtýðý siyaset ve din bilgisinin halini varýn siz düþünün.
Bu adamlarýn forumun oksijenini solumasý bile israftýr aslýnda.![]()
Yer Ýmleri