hazıran vadeyı basmıslar.....118300......
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Originally Posted by Lambent hazıran vadeyı basmıslar.....118300...... Hasan almaz basan alır,
16 mart 42 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Hasan almaz basan alır, burdan longlasan 1200p cepte boyle fırsat kacmaz......dunyanın hıc bır borsasında boyle bısey yok........119.650 olmas gereken vadelı....yanı sortculara ben 1000psatsam dusmez vadelı dıyo
Originally Posted by Lambent burdan longlasan 1200p cepte boyle fırsat kacmaz......dunyanın hıc bır borsasında boyle bısey yok........119.650 olmas gereken vadelı....yanı sortculara ben 1000psatsam dusmez vadelı dıyo Yeni vade lönk tuşunu sökmüşler DİE de yorumlanabilir, Her ihtimale karşı en yüksek 120.850 rakkamını not edelim nolur nolmaz diye belki düşüş yeni başlıyor, bilemeyiz.
Originally Posted by *Bozkurt Yeni vade lönk tuşunu sökmüşler DİE de yorumlanabilir, Her ihtimale karşı en yüksek 120.850 rakkamını not edelim nolur nolmaz diye belki düşüş yeni başlıyor, bilemeyiz. Selamlar ve de iyi akşamlar sayı esnafı, üçgündür topike giremedik en son böyle yazmışız nolur nolmaz diye ne levyelediler bea
Originally Posted by *Bozkurt Yeni vade lönk tuşunu sökmüşler DİE de yorumlanabilir, Her ihtimale karşı en yüksek 120.850 rakkamını not edelim nolur nolmaz diye belki düşüş yeni başlıyor, bilemeyiz. Şortları 114.500 den flatledim, ne levyeledük bea
Originally Posted by *Bozkurt Şortları 114.500 den flatledim, ne levyeledük bea Levyemi parlatıyorum abi, vuralım mı 115.500 den
Forum Rules
Yer İmleri